Еврофутбол Гонки Залози на живо Резултати на живо Клуб Еврофутбол Телевизия Еврофутбол
EUROFOOTBALL
ОБЩИ ПРАВИЛА
ПОПЪЛВАНЕ НА ТАЛОН
ВИДОВЕ ЗАЛОЗИ
ДЖАКПОТ 15
ДЖАКПОТ 13
ЕКСТРА 10
ЕКСТРА 11
ВИДЕО ПОМОЩ
АКТУАЛНО
АКЦЕНТИ
Вие питате, Еврофутбол отговаря
До 185% бонус към печалбата!
Легенда първенства
Отказват да ви изплатят печалбата?
Съкратено изписване на видовете залог
Еврофутбол - 100% адреналин
ИГРИ ПРОГРАМА СУПЕРШАНС


Програма СУПЕРШАНС предлага възможности както за краткосрочни, така и за дългосрочни предвиждания в широка гама спортни турнири и шампионати от цял свят – футбол, Формула 1, тенис, автомобилизъм, мотоциклетизъм, баскетбол, волейбол, ръгби, бейзбол и много други.

 

Номера и коефициенти
Брой предвиждания в един талон
Видове залози
Попълване на талон СУПЕРШАНС


Номера и коефициенти

 
 
 
 

Един отбор или състезател може да фигурира в различни типове събития, първенства, срещи и т.н. от една програма СУПЕРШАНС – например - победител в шампионат на страната, в турнир или в етапи на един и същи турнир, участие в четвъртфинал, краен изход от четвъртфинална среща и т.н. Във всички възможни случаи, в които този отбор или състезател участва, притежава различен четирицифрен номер. Събития, които се отнасят до един и същи отбор или състезател и са взаимосвързани (например участие на един отбор или състезател в четвъртфинал, полуфинал и/или финал на един турнир), не могат да бъдат включени в една колонка.
  Например футболен клуб Ливърпул е включен с един номер за участие в полуфинала на Шампионска лига и с друг номер за участие във финала на този турнир. По това правило тези два номера не могат да бъдат комбинирани в една колонка т.е. коефициентите, съответстващи на тези два номера, не могат да бъдат умножавани помежду си. Във всяка програма СУПЕРШАНС се публикуват ограниченията за комбиниране на взаимосвързани събития.
  Всеки отбор или състезател има определен коефициент за всеки тип събитие и за всяко първенство или среща, в които е включен. За всеки тип събитие, включено в програма СУПЕРШАНС, Еврофутбол предварително определя за кой момент от срещата (състезанието) са валидни съответните коефициенти.

  НАГОРЕ

Брой предвиждания в един талон

 
 
 
 

В един талон могат да бъдат направени предвиждания за максимум 10 отбора или състезатели. Минималните условия за участие в колонка за отделните типове събития, на резултатите от които може да се залага, се публикуват в съответните полета в програма СУПЕРШАНС. Използват се символите , , , или . Ако съответното събитие е обозначено със символа , можете да залагате както на едно предвиждане, така и да го комбинирате и с други предвиждания, с изключение на случаите, когато е наложена забрана за комбинирането на съответните предвиждания в програма СУПЕРШАНС. Ако дадено събитие е маркирано със символа , предвиждането за отбор или състезател от него задължително трябва да участва в колонка с минимум още едно предвиждане за отбор или състезател по желание на участника. Аналогични са случаите, когато са използвани символите , или

  НАГОРЕ

Видове залози

 
 
 
 

В програма СУПЕРШАНС се предлагат различни възможности за залагане:

"Краен изход" и "Краен изход с хендикап". Както вече беше обяснено при залог за "Краен изход", участникът трябва да предвиди изхода от съответната среща, а при залог за "Краен изход с хендикап" изхода от срещата коригирана с предварително зададено предимство в резултата за един от отборите. За посочените знаци (1, Х, 2) предварително са определени съответните коефициенти.

 

В случаите, когато зададеното предимство - хендикап, не е цяло число (напр. 2.5), участниците могат да залагат само за двата знака - 1 и 2.

 
Пример:
при 0:2,5 предварително зададено предимство
и 72:70 получен краен резултат

печелившият резултат е 72:72,5 - печели знак "2"

 

Залози от тип класиране:

- на състезателя (отбора), който ще победи в дадено състезание или първенство.
 
 

- на отборите, които ще победят в отделни етапи от състезанието (ако има такива);

 
- дали избраният от Вас отбор ще се класира на едно от първите места в крайното класиране;
 
- познаване на отборите или състезателите, които ще се класират на първите места в състезанието, без значение на тяхното подреждане;
 
- познаване на състезателя (отбора), който ще се класира на по-предно място измежду двама състезатели (отбори), определени от Еврофутбол.

 

Еврофутбол може да дава възможност за залог и на други предвиждания в програма СУПЕРШАНС. Конкретните правила за всяко предвиждане се публикуват в програмата.

  НАГОРЕ

Попълване на талон СУПЕРШАНС

 
 
 
 

Всеки четири (или три) реда на талона, отделени с плътна линия, дават възможност да се направи залог за едно предвиждане. В един талон могат да бъдат направени максимум 10 предвиждания.
  Полето, съдържащо цифрите от 0 до 9, е предназначено за маркиране на номера на избраната от участника среща или събитие от програма СУПЕРШАНС. Маркирането на номера на предвиждането означава, че участникът залага на него.
  Най-лесният начин да заложите е, като направите предвиждане за отбор или състезател, маркиран със символа .

 

  В този пример е направен залог за № 0127 (Байерн Мюнхен – шампион на Германия). Определеният коефициент за този отбор е 1.50.
  В поле са маркирани цифрите 100 и 10, което означава, че залогът за този талон е 100 лева (100 х 10 – произведението на числата, маркирани в поле х 0,10 лева – фиксирания залог). При вярно предвиждане, изплатената сума ще бъде 1.50 х 1000 колонки х 0.10 лева = 150 лева.


  Наличието на графа дава възможност за използването на системи за пълно комбиниране за максимум 10 срещи. Системите могат да бъдат съчетавани и с твърди предвиждания по Ваше желание. Твърдите знаци за всички системи задължително се обозначават чрез маркиране на полето на талона.

 

Например:

Тук е изиграна система 2 от 4 пълно комбиниране + 2 твърди предвиждания.
  Системата 2 от 4 пълно комбиниране образува 6 колонки.
  В поле е маркирано числото 50. Общата сума на залозите в този талон е 30 лева – 50 (числото, маркирано в поле ) х 6 (броя на колонките от използваната система) х 0,10 лева (единичния залог).
  За да спечелите, трябва да познаете задължително двете твърди и минимум 2 предвиждания от системата. Да предположим, че сте познали само първите четири предвиждания, тогава Вие имате една печеливша колонка.

  НАГОРЕ
Към актуалната програма СУПЕРШАНС
ОЦЕНЕТЕ СТРАНИЦАТА vote 1 vote 2 vote 3 vote 4
©2006-2014. Еврофутбол. Всички права запазени! age_restrict Държавна комисия по хазарта