ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ДАННИТЕ ПРИ ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ

Моля, преди да кандидатствате и изпратите своите документи, да прочетете настоящата политика за защита на личните данни при подбор на персонал, за да се запознаете как “Еврофутбол” ООД в качеството си на администратор на лични данни събира и използва предоставените от Вас лични данни.

Като кандидатствате за работа и участвате в процеса по подбор, Вие потвърждавате, че сте прочели и разбирате тази политика и желаете Дружеството да събира и обработва Ваши лични данни за оценка на Вашата кандидатура с цел сключване на трудов/граждански договор. Предоставяте личните си данни доброволно и доколкото Вие сте преценили, че е необходимо.

Сигурност и конфиденциалност на личните данни. Цели на обработката.


Дружеството ще обработва предоставените от Вас лични данни само за целите на подбора и в съответствие с настоящата политика и изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 и националното законодателство за осигуряване на защитата на личните Ви данни.

Какви лични данни събираме и как обработваме Вашите лични данни:


Когато кандидатствате за работа при нас, с документите, които ни изпращате, Вие ни разкривате Ваши лични данни, които ние ще обработваме във връзка с процеса по подбор на персонал.

Препоръчваме в документите, които ни изпращате, да не се съдържат чувствителни лични данни, като информация за расов и етнически произход, религиозни и политически убеждения, членство в профсъюзи и политически организации, сексуална ориентация, здравословно състояние и др.

В зависимост от позицията, за която кандидатствате в различните етапи на подбора е възможно:
• Да участвате в едно или повече интервюта;
• Да попълните тестове;
• Да е необходимо да предоставите препоръки от предишни работодатели;
• Да предоставите информация за здравословно състояние или съдебно минало.

Всички лични данни, разкрити по време на интервютата, ще бъдат обработвани в съответствие с настоящата политика.

Резултатите от положените тестове са конфиденциални и ще се използват само за оценка дали отговаряте на изискванията за съответната позиция.
Препоръки от предишни работодатели ще се търсят само след Ваше предварително съгласие.

Срок на съхранение на личните данни:


Когато процесът по подбор завърши със сключване на трудов/граждански договор, предоставените от Вас документи и данни в процеса на подбор, ще влязат в личното Ви трудово досие, воденото и съхранявано от Дружеството.

В случай че не се стигне до предлагане и сключване на договор, предоставените от Вас документи и данни в процеса на подбор, ще се съхраняват за период от 6 месеца с цел осъществяване на контакт и включването Ви сред кандидатите за сходна позиция в Дружеството, ако такава бъде обявена в посочения 6-месечен срок. След изтичането на този срок, личните Ви данни и съответните документи ще бъдат заличавани и унищожавани. В случай че не желаете данните Ви да бъдат обработвани за позиции, различни от обявената, моля посочете това обстоятелство при подаване на кандидатурата си.

Предоставяне на Вашите лични данни на трета страна:


За някои от позициите, Вашите лични данни може да бъдат споделени/предоставени на доставчици на услуги в процеса на подбор (организатори на тестове и изпити, външни агенции за подбор). Съгласно нормативните изискванията Дружеството е сключило с тези доставчици нарочни договори за обмен и защита на личните данни.
Ваши лични данни не се разкриват или предоставят на дружества от страни извън територията на Република България.

Вашите права:


Като лице, за което се отнасят данните, имате право да получите потвърждение и/или подробна информация, вкл. копие на обработваните за вас лични данни (право на достъп).

Освен това можете да възразите срещу събирането и по-нататъшната обработка на Вашите лични данни, както и да поискате същите да бъдат коригирани (актуализирани) или изтрити (когато за нас не е налице валидно правно основание да продължим да ги обработваме).

Важно е да знаете, че по всяко време можете да оттеглите съгласието си за обработване на лични данни се свържете с нас на посочените по-долу контакти.

Ако считате, че Вашите права за защита на данните, са нарушени, имате право да подадете жалба до Комисия за защита на личните данни: София 1592, бул. Проф. Цветан Лазаров 2, тел. 02/91-53-518, е-мейл: [email protected] и/или друг надзорен/регулаторен орган, когато смятате, че е налице нарушение във връзка с обработката на личните ви данни от Дружеството.

За да зададете въпроси във връзка с Вашите права или ако искате да упражните някое от тях, моля свържете се с нас на посочените в тази Политика контакти.

Ще отговорим на всяко ваше искане без излишно забавяне в рамките на 30 дни от получаването на искането. Ако не сме в състояние да го сторим по независещи от нас причини, ще Ви уведомим своевременно като посочим и причините за забавянето.

За да реализирате тези свои права трябва да се свържете с нас на електронна поща на [email protected] или на адрес: гр. София, бул. Джеймс Баучер № 12.

Промени в настоящата политика


Всяка промяна на настоящата политика ще бъде обявена на интернет страницата на хотела и във всеки наш офис. При съществена промяна на информацията допълнително ще ви уведомим чрез изпращане на имейл или SMS съобщение, доколкото разполагаме с тези данни и имаме право да ги използваме за връзка с Вас.


Ако желаете да упражните правата си, можете да ползвате формуляр, който съсдадохме за вас тук.

Връзка с нас


Централен офис
гр. София 1164, бул. Джеймс Баучер № 12
Тел.: 02/8189 115, 02/8189 126
Факс: 02/8189107
[email protected]

За връзка с Длъжностното лице за защита на данните
гр. София 1164, бул. Джеймс Баучер № 12
Тел.: 02/8189 115, 02/8189 126
[email protected]


Комисия за защита на личните данни
Контакти
Адрес: София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
GPS координати: N 42.668839 E 23.377495
Център за информация и контакти - тел. 02/91-53-518
Приемна - работно време 9:00 - 17:30 ч.
Електронна поща: [email protected]
Интернет страница: www.cpdp.bg

Благодарим Ви, че избрахте да кандидатствате за позиция в Дружеството .

©2007-2018 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки