Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Еврофутбол Гонки СпортМакс Залози на живо Резултати на живо Клуб Еврофутбол
ВОДЕЩИ НОВИНИ
АРХИВ НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
АКЦЕНТИ
Печеливши от "Голямата игра продължава!"
Еврофутбол търси партньори!
Легенда първенства
Отказват да ви изплатят печалбата?
Фейсбук фен страница на Еврофутбол
НОВИНИ ВОДЕЩИ НОВИНИ
"Спортните таланти" на Евфорутбол за себе си - II част
 

Програма "Спортни таланти" 2013 г. на Еврофутбол излъчи 23-ма победители от 14 различни дисциплини. Обявяването на имената на призьорите бе на официална церемония в Музея на спорта в София, Национален стадион "Васил Левски" на 28.02.2013 г. Младите спортисти получиха символични чекове със сумата на тяхното финансиране след участието си в общонационалния конкурс, провел се от 10.01 до 03.02.2013 г. Непосредствено след церемонията разговаряме с някои от тях

ПОВЕЧЕ
КР. ТЕКСТ

Програма "Спортни таланти" 2013 г. на Еврофутбол излъчи 23-ма победители от 14 различни дисциплини. Обявяването на имената на призьорите бе на официална церемония в Музея на спорта в София, Национален стадион "Васил Левски" на 28.02.2013 г. Младите спортисти получиха символични чекове със сумата на тяхното финансиране след участието си в общонационалния конкурс, провел се от 10.01 до 03.02.2013 г. Непосредствено след церемонията разговаряме с някои от тях:

Мариела Пенева е на 16 години, от Габрово. Състезателка по скокове на батут. Тя е сред спортните таланти на Еврофутбол за 2013 г., като получи 1 720 лева от българския букмейкър. За нейната крехка възраст е вече добре позната на спортната общественост със своите постижения - 10-то място в олимпийската дисциплина скокове на батут индивидуално на Световно първенство в Бирмингам през 2011 г. и 5-то място отборно на Европейско първенство в гр. Санкт Петербург през 2012 г.

Как се чувстваш?
Идеално! Не очаквах, че ще спечеля и че ще ми бъдат предоставени средства за моята подготовка. При толкова много кандидати съм сигурна, че е имало и други, които заслужаваха да бъдат избрани, затова се чувствам късметлийка!
Защо кандидатства по програма "Спортни таланти"?
За да мога да си подобря трениравъчния си процес, което се надявам, че ще ми помогне да се подготвя по-добре за Световното първенство. Така ще се чувствам по-уверена.
Какви са твоите цели за настоящата година?
Да взема медал от Световното!(смее се)
Пожелаваме ти успех!
Благодаря!

Теодор Георгиев е на 20 г., от Дупница. Таекуондист. Поредният спортен талант на Еврофутбол от настоящото издание на едноименната програма, чрез която получи 2 704 лева. Републикански шампион на всички възрасти (деца, кадети, юноши и мъже). При мъжете притежава шампионската републиканска титла за последните 3 години. Бронзов медалист от Балканското първенство в Букурещ през 2008 г. и от Балканиадата в Босна през 2012 г. Заема трето място на турнира клас "А“ в Белград, Сърбия през 2012 г.

Как се чувстваш след церемонията?
Много добре се чувствам и съм щастлив, че Еврофутбол ме подкрепи! Това финансиране ще окаже огромно влияние на моето развитие, ще си купя нова екипировка и ще имам по-добър тренировъчен процес и подготовка за Световното първенство през лятото в Мексико.
Как се почувства, когато разбра, че си сред победителите?
Много добре! Честно казано, не очаквах обаждането и много се зарадвах и изненадах едновременно, когато разбрах. Веднага се обадих на треньора ми, че сме спечелили.
Пожелаваме ти успех!
Благодаря!

Владимир Далаклиев е на 21 години, от Ботевград. Състезател по таекуондо. За втора поредна година е сред призьорите на програмата "Спортни таланти" на Еврофутбол, като този път заслужи 3 170 лева. В досегашната си кариера е участвал на около 70 официални състезания у нас и в чужбина. В 59 от тях е заел призово място. Сред по-сериозните му постижения са шестото място на Световното първенство за мъже и жени в Корея през 2011 г., европейската титла от Атина 2012 г., медалите от Европейските първенства: в Палермо, Италия 2005 г. – бронз при кадетите; в Баку, Азербайджан 2007 г. –– бронз при младежите и в Харков, Украйна 2010 г.; шампионски титли от турнирите от клас "А“ в Германия, Белгия, Хърватска, Сърбия и др.

Как се чувстваш?
Много добре се чувствам! За мен е чест, че за втори пореден път участвам в този проект и съм одобрен, което ми затвърдява успехите. Сега имам още по-голям стимул за предстоящите ми изяви, защото знам, че съм намерил хора, които вярват в мен!
Защо кандидатства за втора поредна година?
Екипировката ми е много скъпа и не мога да си позволя да се издържам на ниво, ако нямам външна финансова подкрепа. С Еврофутбол работихме през 2012 г. и формулата беше успешна – станах европейски шампион. Вярвам, че и през настоящата година ще бележа успехи, благодарение на програмата. Ще мога отново да се подготвям на професионално ниво!
Какви са ти целите за тази година?
Тази година главната цел е Световното първенство през юли в Мексико.
Стискаме палци и ти желаем успех!
Благодаря!

 
   <<     >>   
ОЦЕНЕТЕ СТРАНИЦАТА vote 1 vote 2 vote 3 vote 4
©2006-2016. Еврофутбол. Всички права запазени! age_restrict Държавна комисия по хазарта