Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Еврофутбол Гонки Залози на живо Резултати на живо Клуб Еврофутбол Телевизия Еврофутбол
ВОДЕЩИ НОВИНИ
АРХИВ НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
АКЦЕНТИ
До 185% бонус към печалбата!
Легенда първенства
Отказват да ви изплатят печалбата?
Фейсбук фен страница на Еврофутбол
"5 стъпки за разкриване на букмейкърски пункт"
НОВИНИ ВОДЕЩИ НОВИНИ
Еврофутбол пусна нови възможности за залог за тенис
 

Григор Димитров е аутсайдер срещу Анди Мъри в среща от осминафиналите на тенис турнира от сериите Мастърс в Париж – това определи Еврофутбол. Българският букмейкър пусна нови възможности за залог на тенис срещите. За двубоят между Гришо и Анди Мъри Еврофутбол предлага 20 опции.

ПОВЕЧЕ
КР. ТЕКСТ

Григор Димитров ще загуби от Анди Мъри в Париж

Григор Димитров е аутсайдер срещу Анди Мъри в среща от осминафиналите на тенис турнира от сериите Мастърс в Париж – това определи Еврофутбол. Българинът е с коефициент от 2.15 за победа, докато шотландецът е с 1.35. Срещата е днес от 14.10 часа.

Българският букмейкър пусна нови възможности за залог на тенис срещите. За двубоят между Гришо и Анди Мъри Еврофутбол предлага 20 опции. Ето и по-интересните от тях:

- Първи сет/Краен изход – с най-вероятен изход е 2/2 с коефициент 1.58;
- Ще има ли тайбрек първи сет? – Да – 3.20 и Не – 1.12;
- Точен резултат 1-ви сет – загуба на Гришо с 3-6 е със ставка от 4.60 е най-възможна.

Ето и останалите нови възможности за залози за тенис двубоите, които Еврофутбол пусна:

- Хендикап (сетове);
- Хендикап (геймове);
- Първи сет – Хендикап (геймове);
- Първи сет (под/над);
- Сбор геймове (нечетен/четен);
- Ще има ли тайбрек?;
- Сет на нула?;
- Сбор геймове - играч 1;
- Сбор геймове - играч 2;
- Ще спечели ли сет играч 1?;
- Ще спечели ли сет играч 2?
 
Еврофутбол подкрепя "Спортни лъвчета"
 

По повод Деня на народните будители, СК "Левски" организира за пореден път спортен празник "Спортни лъвчета", подкрепен от Еврофутбол. Инициативата е за ученици от столичните училища и включва състезания и свободен достъп до спортните зали на Спортен център "Левски".

ПОВЕЧЕ
КР. ТЕКСТ

По повод Деня на народните будители, СК "Левски" организира за пореден път спортен празник "Спортни лъвчета", подкрепен от Еврофутбол. Инициативата е за ученици от столичните училища и включва състезания и свободен достъп до спортните зали на Спортен център "Левски".

Всички, които желаят да присъстват, могат да заповядат на 30.10.2014 г. сутринта на "Алея на спортната слава", стадион "Герена", където ще се проведат надпревари и демонстрации по няколко вида спорт, сред които: лека атлетика, борба, бокс, джудо и други.

Еврофутбол желае успех на всички участници!

 
Еврофутбол стана спонсор на Георгия Кадоглу
 

Еврофутбол стана спонсор на една от най-перспективните ни млади плувкини - Георгия Кадоглу. Договорът бе подписан в края на октомври, а средствата, предоставени от българския букмейкър, ще бъдат изразходвани за подготвителен лагер, за закупуване на спортна екипировка и за възстановяване.

ПОВЕЧЕ
КР. ТЕКСТ

Еврофутбол стана спонсор на една от най-перспективните ни млади плувкини - Георгия Кадоглу. Договорът бе подписан в края на октомври, а средствата, предоставени от българския букмейкър, ще бъдат изразходвани за подготвителен лагер, за закупуване на спортна екипировка и за възстановяване. Нейна основна цел е покриване на нормативите за Световното първенство по плуване за младежи и девойки в Сингапур през септември следващата година.

"Надяваме се финансовата ни подкрепа да подпомогне представянето на Георгия на големите международни форуми през 2015 година" – заяви Екатерина Михайлова, един от управителите на Еврофутбол.

От 30 октомври до 02 ноември Георгия ще участва на международното състезание Сърбия Гран При – Зренянин къп 2014 г. Варненката ще се състезава в осем дисциплини – 200 м съчетано плуване, 200 метра бруст, 200 метра свободен стил, 200 метра гръб, 200 метра бътерфлай и на 100 метра бруст, 100 метра свободен стил и на 100 метра бътерфлай. Резултатите са официални за покриване на нормативи за Европейско и Световно първенства на малък басейн.

Еврофутбол пожелава успех на Джорджи!


16-годишната Георгия е 94 пъти републикански шампион по плуване, модерен петобой, лека атлетика и подводно плуване. До момента има над 380 спечелени медала от лични отборни първенства и международни състезания и подобрени над 70 национални рекорда. На Младежките олимпийски игри през август Георгия се класира на 11-то място на 200 метра бруст и на 15-то на 200 метра съчетано плуване.

 
Активиран е Джакпот Екстра 10 (СДП4) за 29.10.2014 г.
 

29.10.2014 г.: Активиран е Джакпот Екстра 10 (СДП4) за 29.10.2014 г. Актуалните срещи включени в Джакпота може да видите тук. Залози за СДП4 се приемат до 19:00 ч. на 29.10.2014 г.

ПОВЕЧЕ
КР. ТЕКСТ

Активиран е Джакпот Екстра 10 (СДП4) за 29.10.2014 г. Актуалните срещи включени в Джакпота може да видите тук. Залози за СДП4 се приемат до 19:00 ч. на 29.10.2014 г.

29.10.2014 г.

 
Еврофутбол е партньор на Българския олимпийски комитет
 

Еврофутбол е партньор на Българския олимпийски комитет в тържественото отбелязване на 90-та годишнина от основаването му. Поводът ще бъде официално отбелязан с представяне на юбилейна книга "Олимпийската слава на България", което ще се състои на 28.10.2014 г. от 11 ч. в хотел "Кемпински" в столицата.

ПОВЕЧЕ
КР. ТЕКСТ

90-та годишнина ще се отбележи тържествено и с юбилейна книга

Еврофутбол е партньор на Българския олимпийски комитет в тържественото отбелязване на 90-та годишнина от основаването му. Поводът ще бъде официално отбелязан с представяне на юбилейна книга "Олимпийската слава на България", което ще се състои на 28.10.2014 г. от 11 ч. в хотел "Кемпински" в столицата. Луксозното издание проследява с ценни хроники и уникални снимки развитието на олимпийското движение у нас от самото му създаване до наши дни. Ще бъде открита и изложба със снимки и материали от най-славните моменти на българския спорт.

Тържественото честване ще продължи и на следващия ден, 29.10.2014 г., с официална гала-вечеря, на която ще присъстват родни и международни спортни деятели, известни атлети и приятели на спорта в България.

"Горди сме да бъдем част от този юбилей и да честваме заедно създаването на олимпийското движение в нашата страна. Присъединяваме се към клетвата на българските олимпийци "...за славата на спорта и за честта..." и обещаваме да продължим да бъдем посветени на спорта и неговите успехи", заяви единият от управителите на Еврофутбол, г-жа Екатерина Михайлова.

 
Семейството на нашия колега Лука Бекяров дарява стипендия на негово име
 

Семейството на нашия колега и приятел Лука Бекяров дарява едногодишна стипендия в размер на 3 000 лева на ученици с отличен успех в математическите науки в негова памет. Поклон!

ПОВЕЧЕ
КР. ТЕКСТ

       За повече информация - www.bcaf.bg

 
Интересни срещи
 

ОЩЕ НОВИНИ ОТ ЕВРОФУТБОЛ: в понеделник сливенчанин грабна 17 404,80 лева за четири мача в права колонка с различни прогнози – три от тях за краен изход и една за първо полувреме, като срещите са от първенствата на Чехия, Армения и Пакистан, както и от тенис-турнира в Париж. Друг участник от София, спечели 11 925,84 лева също за четири двубоя в права колонка.

ПОВЕЧЕ
КР. ТЕКСТ

Акцентите в Еврофутбол са:

Рубин Казан – Спартак Москва Сингъл "1"- 2.28 "Х"- 2.95  "2"- 2.40
Верона – Лацио Сингъл "1"- 2.92 "Х"- 3.00  "2"- 2.03

ОЩЕ НОВИНИ ОТ ЕВРОФУТБОЛ: в понеделник сливенчанин грабна 17 404,80 лева за четири мача в права колонка с различни прогнози – три от тях за краен изход и една за първо полувреме, като срещите са от първенствата на Чехия, Армения и Пакистан, както и от тенис-турнира в Париж. Друг участник от София, спечели 11 925,84 лева също за четири двубоя в права колонка, като предвижданията за краен изход отново бяха три, а последното – за Краен изход Под/Над 2,5 гола за сблъсъци от Италия, Англия, Португалия и Бразилия. Любител на гонките от Стара Загора пък прибра 1 000 лева за победителя в десетото надбягване в Нотингам също нчера.

Актуалните коефициенти и възможности за залог можете да намерите в раздел Тиражи.

 
Митко Ценов и Милица Мирчева шампиони по крос кънтри
 

Четирима Спортни талант на Еврофутбол стартираха по терените у нас и показаха за пореден път, че българската букмейкърска къща подкрепя истинските победители. Трима от тях не се уплашиха от студа, калта и натрупалия сняг в местността Ридо край Самоков и стартираха на Националния шампионат по крос кънтри, който се проведе на 25.10.2014 г.

ПОВЕЧЕ
КР. ТЕКСТ

Любо Костов е 18-ти на Европейското клубно първенство по голф

Четирима Спортни талант на Еврофутбол стартираха по терените у нас и показаха за пореден път, че българската букмейкърска къща подкрепя истинските победители. Трима от тях не се уплашиха от студа, калта и натрупалия сняг в местността Ридо край Самоков и стартираха на Националния шампионат по крос кънтри, който се проведе на 25.10.2014 г. И не само това – Митко Ценов и Милица Мирчева спечелиха златните медали при младежите и девойките до 23 години, а Диянка Давидова грабна среброто при жените.

Лекоатлетите и Спортни таланти на Еврофутбол Митко Ценов и Милица Мирчева взеха златото при мъжете и жените на кроса "Луковитски моми“, който се проведе в събота. Милица измина разстоянието от 2000 м за 6:21,70 мин., а Митко взе 3000-те метра за 8:41,30 мин. Участие във всички възрастови групи на 12-тия крос в Луковит взеха 275 състезатели от България и Сърбия.

Рекордьорът ни на 3000 метра с препятствия - Митко Ценов, измина 8-километровото трасе за 29:07 минути и стъпи на най-горното стъпало на стълбичката за награждаване. Съотборничката му от СК "Атлет" (Мездра) - Милица Мирчева, завърши първа при девойките до 23 години, като премина 6-те километра за 23:30 минути. "За мен времето беше идеално", коментира Милица веднага след състезанието.

Милица Мирчева  

Диянка Давидова – Спортен талант на Еврофутбол, се поздрави със сребърното отличие от шампионата при жените, след като преодоля 8-те километра с време 37:02 минути, а шампионка е Яна Георгиева.

Любомир Костов – младият ни голфър и неговите съотборници Асен Михайлов и Владислав Маринов се класираха на 18-то място на Европейското клубно първенство за мъже в Правец. 23 отбора от Австрия, Белгия, Дания, Англия, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Холандия и др. се опитаха да изиграят трите кръга на турнира, но дъждът и снегът попречиха това да се случи. Ето защо и състезанието бе прекратено поради лошите атмосферни условия.


Медийни партньори на програма "Спортни таланти" за 2014 г. са: Дарик радио, БНР, телевизиите ТВ7, News7 и Канал 3, вестниците "Дума", "Стандарт" "Марица” и "Еврофутбол”, информационните агенции КРОСС и БГ НЕС, както и сайтовете www.gong.bg, www.sportal.bg, www.viasport.bg, www.bgathletic.com, www.dir.bg, www.winner.bg, www.ngobg.info, www.chuime.bg, actualno.bg.

 
Нов букмейкърски пункт в Еврофутбол
 

Участниците на Еврофутбол в Пловдив имат ново сборно място – букмейкърския пункт на бул. "Източен" №48. Помещението впечатлява с простор, модерно обзавеждане и добра техническа обезпеченост.

ПОВЕЧЕ
КР. ТЕКСТ

Участниците на Еврофутбол в Пловдив имат ново сборно място – букмейкърския пункт на бул. "Източен" №48. Помещението впечатлява с простор, модерно обзавеждане и добра техническа обезпеченост.

Заповядайте!

 

 
Нов букмейкърски пункт в Еврофутбол
 

Ново "тяхно" място зарадва участниците в Еврофутбол във Велико Търново. Букмейкърският пункт* на ул. "Георги Измирлиев" №13А предлага функционално обзавеждане, приятна обстановка и уют, а големият брой телевизори помага на играчите да следят едновременно любими спортове, правейки своите успешни прогнози.

ПОВЕЧЕ
КР. ТЕКСТ

Ново "тяхно" място зарадва участниците в Еврофутбол във Велико Търново. Букмейкърският пункт* на ул. "Георги Измирлиев" №13А предлага функционално обзавеждане, приятна обстановка и уют, а големият брой телевизори помага на играчите да следят едновременно любими спортове, правейки своите успешни прогнози.

Заповядайте!


* В предишен брой на вестник Еврофутбол бяха публикувани снимки от букмейкърския пункт на ул." Г.С.Раковски" №131 в Сливен с адреса на горепосочения пункт във Велико Търново. Екипът на Еврофутбол се извинява за допусната грешка.

 
   <<   2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12   >>   
ОЦЕНЕТЕ СТРАНИЦАТА vote 1 vote 2 vote 3 vote 4
©2006-2014. Еврофутбол. Всички права запазени! age_restrict Държавна комисия по хазарта