Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Еврофутбол Гонки Залози на живо Резултати на живо Клуб Еврофутбол Телевизия Еврофутбол
ВОДЕЩИ НОВИНИ
АРХИВ НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
АКЦЕНТИ
Кампания "Еврофутбол дава повече!"
Легенда първенства
Отказват да ви изплатят печалбата?
Фейсбук фен страница на Еврофутбол
"5 стъпки за разкриване на букмейкърски пункт"
НОВИНИ ВОДЕЩИ НОВИНИ
Близо 1 милион лева търсени по програма "Спортни таланти"
 

Близо 1 милион лева е сумата, която е търсена по програма "Спортни таланти" на Еврофутбол в нейното четвърто издание. Точната цифра е 966 068 лева, от които 770 615 лева са исканите от българския букмейкър средства, а 195 453 лева са съфинансиране по подадените проекти.

ПОВЕЧЕ
КР. ТЕКСТ

Близо 1 милион лева е сумата, която е търсена по програма "Спортни таланти" на Еврофутбол в нейното четвърто издание. Точната цифра е 966 068 лева, от които 770 615 лева са исканите от българския букмейкър средства, а 195 453 лева са съфинансиране по подадените проекти. Сумата е рекордна, след като през 2014 година постъпиха искания на обща стойност половин милион лева.

Поради неправилно или неточно попълнени документи 33-ма от кандидатите отпадат от по-нататъшната борба за подпомагане по програма "Спортни таланти". Техните имена са публикувани тук. Така 180 спортисти ще преминат във втория етап – качествената оценка, която се осъществява от 40 членове на Групата на съветниците. В края на март ще бъдат официално обявени новите Спортни таланти на Еврофутбол.

Припомняме, че тази година рекордните 213 проекта бяха подадени за финансиране по програма "Спортни таланти" на Еврофутбол, която и в четвъртото си издание, се осъществява с партньорството на Фондация "Работилница за граждански инициативи". Най-много участници има от София – общо 79, следва Пловдив с 20 спортисти, Варна с 14, Велико Търново, Русе и Плевен – с по 6 и други.

Представители на над 51 вида спорт подадоха своите документи по програмата. Еврофутбол подкрепя индивидуални атлети в олимпийските и неолимпийски дисциплини, както и параолимпийци или състезатели с увредено зрение и/или слух.

Медийни партньори на програма "Спортни таланти" са вестниците Стандарт, Еврофутбол и Марица, агенциите Крос и БГНЕС, сайтовете: www.sportal.bg, www.Viasport.bg, www.bgathletic.com, www.dir.bg, www.actualno.com, www.sportline.bg, www.ngobg.info, www.winner.bg, www.chuime.bg, телевизиите ТВ7, News7 и Канал3, както и радиата Дарик, БНР, N-JOY, bTV и Z-Rock.


Четирите издания на програма "Спортни таланти" са част от мащабния социален проект на "Еврофутбол" – "Печелиш и помагаш". Той стартира през 2007 г. До момента чрез него са реализирани 18 кампании, насочени към различни проблемни сфери от нашия живот.

 
Респект към вас
 

Еврофутбол показва уважение към участниците и партньорите си в нов имиджов клип, който започва да се върти от днес, 04.03.2015 г., по национални медии. Режисьор на видеото е небезизвестният Илиян Джевелеков (Love.net и "Дзифт"), а в него участват част от Спортните таланти на букмейкърската къща, както и футболният национал Владимир Гаджев. Клипът е сниман на стадион "Славия" и в Националната спортна академия в края на февруари.

ПОВЕЧЕ
КР. ТЕКСТ

Еврофутбол показва уважение към участниците и партньорите си в нов имиджов клип, който започва да се върти от днес, 04.03.2015 г., по национални медии. Режисьор на видеото е небезизвестният Илиян Джевелеков (Love.net и "Дзифт"), а в него участват част от Спортните таланти на букмейкърската къща, както и футболният национал Владимир Гаджев. Клипът е сниман на стадион "Славия" и в Националната спортна академия в края на февруари.

За разлика от предишните, чисто продуктови визии, в това видео се експонира темата за партньорството на Еврофутбол с хилядите букмейкъри в пунктовете на компанията; за милионите левове печалби, които тя изплаща всяка седмица на своите участници; за уважението и благодарността, които стоят в основата на всички социални дейности, подкрепяни от нея.

"Респект към вас!" е темата на това видео. Към вас, нашите участници и партньори!

 
Новини от Еврофутбол
 

ПЕЧАЛБИ ОТ "ЕВРОФУТБОЛ": Майстор от Велико Търново "събори" Джакпота с 10 срещи в последния ден на февруари с 16 лева и система от 5 двойни + 5 твърди знака. Така той взе 5 048,54 лева, от които 2 163,53 лева от коефициенти за двубоите от СДП4.

ПОВЕЧЕ
КР. ТЕКСТ

ПЕЧАЛБИ ОТ "ЕВРОФУТБОЛ": Майстор от Велико Търново "събори" Джакпота с 10 срещи в последния ден на февруари с 16 лева и система от 5 двойни + 5 твърди знака. Така той взе 5 048,54 лева, от които 2 163,53 лева от коефициенти за двубоите от СДП4.

В същия ден, друг от Нови Искър спечели 5 913,79 лева с 10 лева за 10 мача в права колонка. Той пък избра двубои от първенствата на Испания, Холандия, Румъния, Англия, Словакия и вече споменатия Литекс – Лудогорец от 20-я кръг на А група.

Предишния ден, петък, бе щастлив за играч от Смолян, който грабна 6 426,59 лева с 15,70 лева със система 1, 2, 10, 11 и 12 от 12 за срещи от Еквадор, Аржентина, Чили, Франция, Испания и Полша.

Феновете на Гонки също отпразнуваха подобаващо почивните дни със страхотни печалби. Общо 1 800 лева взе столичанин от "Мусагеница" с прогноза за Победител в надбягване №6 в Ситингборн на връх Баба Марта. В същите пункт и ден, друг си тръгна с общо 1 440 лева за първия в седмата гонка, Пуул. В понеделник пък участник от Несебър "навъртя" общо 1 600 лева отново за Победител, но в 11-о надбягване в Нотингам.

Последните дни на февруари също "се отчетоха" – бургазлия прибра 1 673 лева с 10 лева за 1-3 място в шестата гонка в Ромфорд в събота. В петък други негови съграждани бяха ощастливени – 1 200 лева взе един за Победител в гонка №7 в Монмор, а друг – 1 050 лева със същия залог, но в 13-о надбягване в Суиндън. Играч от Бяла Слатина спечели 1 210 лева за първите двама в 10-а гонка, Монмор, а столичанин получи 1 200 лева за първенеца в петото надбягване в Шефилд.

 
Рекордните 213 кандидати по програма "Спортни таланти"
 

Рекордните 213 кандидатури бяха получени по програма "Спортни таланти" на Еврофутбол. Конкурсът по набиране на документите стартира на 23 януари и приключи точно след един месец – на 23.02.2015 г.

ПОВЕЧЕ
КР. ТЕКСТ

Най-много са лекоатлетите, най-малкият участник е на 8 години

Рекордните 213 кандидатури бяха получени по програма "Спортни таланти" на Еврофутбол. Конкурсът по набиране на документите стартира на 23 януари и приключи точно след един месец – на 23.02.2015 г. Българският букмейкър и партньорите от Фондация "Работилница за граждански инициативи" (ФРГИ) отчитат огромния интерес в 4-то издание на програмата най-вече заради успешните предходни издания на инициативата и постигнатите резултати от състезателите, на които освен финансова помощ, бе оказана и морална, и медийна подкрепа.

Чрез програмата си "Спортни таланти" Еврофутбол финансира атлети в индивидуалните спортове – олимпийски или не, както и параолимпийци и/или хора с увреден слух или зрение със суми до 5 000 лева. За първа година компанията реши да отвори нова група – до 16 години, в която бяха регистрирани 54 кандидатури. Организаторите отчетоха най-голям брой проекти във възрастовата граница 16-20 години - 100, а в групата на 21-25-годишните има 59 кандидатури.

Най-много кандидатури бяха получени в леката атлетика – общо 63, което е традиционно отлично представяне за Царицата на спортовете. Следващият по масовост е тенисът с 13, след него се нарежда академичното гребане с 11, таекуондото с 10, толкова са и спортистите, които практикуват плуване, представителите на кану-каяка са – 7, по 6 са от борбта – свободен и класически стил, конния спорт – прескачане на препятствия, обездка и всестранна езда, има по 5 от голфа, модерен петобой, тенис на маса и спортната стрелба. От постъпилите кандидатури седем са на параолмипийци – сред тях представителите на леката атлетика - 4-ма, тенис на корт, тенис на маса и фехтовка в колички по един. Най-малкият кандидат е на 8 години, а средната възраст е 17,3 години.

Еврофутбол и ФРГИ припомнят, че не всички 213 кандидати ще бъдат допуснати до оценяване. В момента всяка отделен проект получава оценка за съответствие с формалните изисквания на конкурса и ако документите са попълнени коректно, тогава ще бъдат препратени за качествена оценка от Групата на съветниците.

Очаквайте в края на март да бъдат официално обявени новите Спортни таланти на Еврофутбол. Ще бъдат уведомени само одобрените кандидати.

Медийни партньори на програма "Спортни таланти" са вестниците Стандарт, Еврофутбол и Марица, агенциите Крос и БГНЕС, сайтовете: www.sportal.bg, www.Viasport.bg, www.bgathletic.com, www.dir.bg, www.actualno.com, www.sportline.bg, www.ngobg.info, www.winner.bg, www.chuime.bg, телевизиите ТВ7, News7 и Канал3, както и радиата Дарик, БНР, N-JOY, bTV и Z-Rock.


Четирите издания на програма "Спортни таланти“ са част от мащабния социален проект на Еврофутбол – "Печелиш и помагаш“. Той стартира през 2007 г. До момента чрез него са реализирани 18 кампании, насочени към различни проблемни сфери от нашия живот.

 
Еврофутбол стартира поредната кампания с допълнителни награди
 

Еврофутбол стартира поредната си кампания с допълнителни печалби на 24.02.2015 г. – над 26 000 на брой, които ще бъдат получавани на място и веднага, в букмейкърските пунктове на компанията. По 5 000 лева, 2 000 лева и 1 000 лева пък ще грабнат трима щастливци след края на инициативата, който е на 24.03.2015 г.

ПОВЕЧЕ
КР. ТЕКСТ

Над 26 000 моментни печалби и четирицифрени суми ще радват участниците на компанията  

Еврофутбол стартира поредната си кампания с допълнителни печалби на 24.02.2015 г. – над 26 000 на брой, които ще бъдат получавани на място и веднага, в букмейкърските пунктове на компанията. По 5 000 лева, 2 000 лева и 1 000 лева пък ще грабнат трима щастливци след края на инициативата, който е на 24.03.2015 г. Тя ще продължи точно месец, а всички, които искат да участват, трябва да пуснат талон за поне 10 лева от спортни залози или за минимум 5 лева от Гонки.

"Еврофутбол дава повече!" ще зарадва играчите, които отговарят на горното условие – при осъществяване на предвиждането, те ще получат от своя букмейкър карта(и), в която трябва да проверят своя късмет. Откъсвайки отрязъка с надпис "Провери тук!" те ще имат шанса да вземат допълнителни печалби от 1 лев, 2 лева или 5 лева, които да "инвестират“ веднага в нов залог по избор. Освен това, в полето могат да попаднат и на предметните награди, които са: химикалка, запалка или чадър. Всички, които пък видят надписа ”Печелиш участие за ГОЛЕМИТЕ НАГРАДИ! Регистрирай се на гърба на талона.“, ще получат шанса да се борят за големите четирицифрени суми. Играчите могат да се включат в жребия като попълнят на гърба на картата трите си имена, дата на раждане и телефон за връзка и я пуснат в урната, която е поставена на видно място във всеки букмейкърски пункт. В определянето на победителите ще се включат само участниците до 24.03.2015 г., вкл. Датата, часът и мястото на жребия ще бъдат предварително обявени на официалния сайт на Еврофутбол, както и във всеки букмейкърски пункт.

Повече информация за кампанията можете да намерите тук.

Еврофутбол желае успех и късмет на всички свои участници!

 
Русенски познавач взе почти 10 000 лева вчера
 

Русенски познавач, фен на мачовете от Лига Европа, взе общо 9 846,22 лева от Еврофутбол вчера. Това се случи в букмейкърския пункт на ул. "Александровска“ №128. Майсторът "се пусна“ на пет срещи в права колонка в първия си талон, всичките с предвиждане за краен изход "1“. Вторият фиш на участника пък бе за система 4 и 5 от 5 на същите двубои и прогноза.

ПОВЕЧЕ
КР. ТЕКСТ

Русенски познавач, фен на мачовете от Лига Европа, взе общо 9 846,22 лева от Еврофутбол вчера. Това се случи в букмейкърския пункт на ул. "Александровска“ №128. Майсторът "се пусна“ на пет срещи в права колонка в първия си талон, всичките с предвиждане за краен изход "1“. Вторият фиш на участника пък бе за система 4 и 5 от 5 на същите двубои и прогноза. Ето и сблъсъците от европейския турнир, които зарадваха играча от крайдунавския град:

 Динамо Москва – Андерлехт
 Интер Милано – Селтик
 Динамо Киев – Гингам
 Евертън – Йънг Бойс
 Наполи – Трабзонспор

От началото на 2015 г. букмейкърската къща раздаде 31 000 000 лева печалби на своите участници!

Повече информация за това как да станете част от щастливците и да се възползвате от добрите коефициенти и разнообразието от спортове и срещи, които предлага Еврофутбол, можете да намерите на сайта.

 
Страхотни печалби за участниците вчера
 

Прави колонки, разнообразие от спортове и предвиждания, добри коефициенти – всички продукти на Еврофутбол влязоха в употреба на участниците вчера и им донесоха страхотни печалби. Походът на участниците в Еврофутбол продължи плевенчанин – той попълни в талона си за 70 лева крайния изход на шест мача и така си тръгна с 3 941,79 лева.

ПОВЕЧЕ
КР. ТЕКСТ

За вчерашния ден Еврофутбол раздаде над 1 800 000 лева печалби

Прави колонки, разнообразие от спортове и предвиждания, добри коефициенти – всички продукти на Еврофутбол влязоха в употреба на участниците вчера и им донесоха страхотни печалби. Майстор от Кърджали демонстрира печелившата формула пред играчите в пункта на ул. "Отец Паисий" №35, след като попълни 11 срещи, едната от които с Двоен шанс, в талона си за 200 лева и така грабна 12 533,86 лева. Сред двубоите попаднаха такива от хокейните първенства на Русия, Словакия, Чехия, Швеция и Австрия, както и три сблъсъка от групите на баскетболната Еврочелъндж и един от италианското Калчо. Столичанин пък почти достигна "колегата си" с достойните 12 001,91 лева, които спечели благодарение на прогнозата си за крайния изход на пет мача в права колонка.

Победната серия продължи благоевградчанин, който избра две от предвижданията на участника от София и така взе 5 800 лева. Друг от столицата прибра 5 236,20 лева със залог за "Краен изход" за шест футболни сблъсъка, единият с Двоен шанс, пет от които от Острова и един от Италия.

Още един играч от най-големия град в България прояви майсторство, като спечели 4 424 лева с три лева и предвиждане за Точен резултат ПП/КИ на Ювентус Торино – Дортмунд 2-1/2-1 при коефициент 68 и на Манчестър сити – Барселона 0-2/1-2 със ставка 52 в система 1 и 2 от 2. Участник от Хасково напълни джобовете с 4 408 лева със същата прогноза, но срещу един лев. 4 441,82 лева пък прибра още един от столицата, който "се пусна" на крайния изход на пет двубоя в права колонка.

Походът на участниците в Еврофутбол продължи плевенчанин – той попълни в талона си за 70 лева крайния изход на шест мача и така си тръгна с 3 941,79 лева. Софиянец се присъедини към списъка с печелившите, като получи 3 437,09 лева с 50 лева и предвиждане за крайния изход на осем срещи в права колонка. Същият начин за осъществяване на успеха си избраха и други двама – от Плевен и Попово. Първият заложи на осем сблъсъка с 40 лева и така взе 2 844,34 лева, а вторият – на 15 двубоя и отново крайния им изход, но с един лев, което му донесе 2 164,42 лева.

Джакпотът с 10 мача достигна 2 568 лева.

 
Прави колонки и четирицифрени суми от бонуси зарадваха участниците
 

Прави колонки с по над пет мача и четирицифрени бонуси от Еврофутбол радваха участниците на букмейкърската къща в отминалите дни. Пловдивчанин прибра в петък общо 4 854,50 лева, от които 1 258,58 лева от БОНУС1 за шест от общо 10-те срещи в права колонка. Той попълни в талона си за 30 лева.

ПОВЕЧЕ
КР. ТЕКСТ

Прави колонки с по над пет мача и четирицифрени бонуси от Еврофутбол радваха участниците на букмейкърската къща в отминалите дни. Пловдивчанин прибра в петък общо 4 854,50 лева, от които 1 258,58 лева от БОНУС1 за шест от общо 10-те срещи в права колонка. Той попълни в талона си за 30 лева следните прогнози:

Нанси – Шатору Краен изход "1" БОНУС1
АК Аячо – Оксер Гол/Гол-Няма Гол, ГОЛ  
Дижон – Аячо ГФКО Гол/Гол-Няма Гол, ГОЛ  
ФК Айндховен – Ден Бош Краен изход "1" БОНУС1
Рода Керкраде – ВВВ Венло Краен изход "1" БОНУС1
Париж ФК – Дюнкерк Краен изход "1" БОНУС1
Щутгарт – Дортмунд Краен изход "2" БОНУС1
Ювентус Торино – Аталанта Над 2,5 гола  
УТК Кахамарка – Алпанца Атлетико Краен изход "1"  
Стандарт Лиеж – Ваасланд Краен изход "1" БОНУС1

Столичанин също използва предлаганата от Еврофутбол екстра и взе допълнителни 45% върху печалбата си от седемте двубоя в права колонка, които попълни в последния работен ден от изминалата седмица в пункта на ул. "Кирил Пърличев" №11Б. Така, той спечели общо 3 950,33 лева, от които 1 225,96 от БОНУС1.

Съботата също бе щастлив ден за участниците на букмейкърската къща – друг, от София, може да потвърди това, след като грабна 15 155,69 лева с различни предвиждания за пет мача в права колонка. Същият начин, но с осем сблъсъка и техния краен изход, избра плевенчанин, за да прибере 4 477,94 лева със залог от два лева.
В неделя пък играч от столицата наруши "правилото на правите колонки" и попълни в талона си система 4 и 7 от 7 + 4 твърди знака за срещи от първенствата на Италия, Германия, Англия, Испания, Франция и реванша за Купата на България между Лудогорец и Берое. Така, той взе 6 782,83 лева.

Гонките също попаднаха в списъка с щастливите предвиждания на участниците в Еврофутбол. Видинчанин си тръгна с общо 5 400 лева за Победител в деветото надбягване в Сандърланд в събота. Двама бургазлии пък спечелиха по 1 050 лева с прогноза за първите, финиширали в гонки осем и 14 в Нюкасъл в същия ден, букмейкърския пункт на ул. "Княз Борис I" №20.

Букмейкърската къща дава възможност на своите играчи да увеличат печалбите си, като от 20.02.2015 г. пусна Бонус1 в часовия интервал от 8.00 до 00.00 ч. всеки ден. Интригуващи срещи от различни спортове ще дадат поле на изява на всички, желаещи да подобрят успехите си.

 
Еврофутбол очаква спортните таланти на България
 

Еврофутбол очаква Спортните таланти на България – остават само четири дни до края на националния конкурс, който букмейкърската къща стартира за четвърта поредна година за финансиране на млади атлети.

ПОВЕЧЕ
КР. ТЕКСТ

Еврофутбол очаква спортните таланти на България

Остават четири дни до края на националния конкурс

Еврофутбол очаква Спортните таланти на България – остават само четири дни до края на националния конкурс, който букмейкърската къща стартира за четвърта поредна година за финансиране на млади атлети. Кампанията започна на 23 януари, като в нея могат да участват всички индивидуални спортисти на възраст до 25 години, които искат да пробият с умения и талант. За първи път и най-малките ще имат шанса да получат безвъзмездна финансова помощ за своята подготовка, екипировка и възстановяване, като максималната отпусната сума, както и през изминалите години, ще е 5 000 лева. Така, възрастовите групи стават три: до 16 години, като до момента в нея има постъпили шест кандидатури; по-големите – до 20 години са със 17 проекта, постъпили засега и до 25 години, в която има и най-много представители на различни спортове – 18 на брой.

Атлети от цяла България проявяват желание да се включат в надпреварата и да бъдат сред следващите Спортни таланти на Еврофутбол – от София, Пловдив, Русе, Видин, Варна, Стара Загора, Кюстендил, Троян, Първомай,  Йоаким Груево, Койнаре, Тутракан, Костинброд, Велико Търново, Харманли, Добрич, Хисар, Разлог и с. Костиево. Най-малкият кандидат за слава е на 11 години, а най-много постъпили проекти има за лека атлетика - 14, следвани от академично гребане и кану-каяк с по четири, сумо и плуване с по три, скокове във вода, таекоуондо и конен спорт с по два и бадминтон, мото крос, автомобилизъм, тенис на корт, културизъм, спортна гимнастика и спортни танци с по един.

Повече информация за условията за участие, правилата, документите за кандидатстване, както и списъка с допустимите спортове могат да бъдат намерени в сайта на Еврофутбол в раздел Печелиш и помагаш, вход Благотворителност и в сайта на Фондация "Работилница за граждански инициативи", съорганизатор на програмата, в Актуални конкурси.

Медийни партньори на програма "Спортни таланти" са вестниците Стандарт и Еврофутбол, Дарик радио, агенциите Крос и БГНЕС,  сайтовете: www.sportal.bg, www.Viasport, www.bgathletic.com, www.dir.bg, www.actualno.com, www.sportline.bg, www.ngobg.info, winner.bgwww.chuime.bg, телевизиите ТВ7, News7 и Канал3, както и радиата БНР, N-JOY, bTV и Z-Rock.

Еврофутбол желае много успехи на спортните ни надежди и очаква техните проекти!


Четирите издания на програма "Спортни таланти" са част от мащабния социален проект на Еврофутбол – "Печелиш и помагаш". Той стартира през 2007 г. До момента чрез него са реализирани 18 кампании, насочени към различни проблемни сфери от нашия живот.

 
Коефициент от 45 донесе участник от Благоевград 8 100 лв
 

Коефициент от 45 за точния резултат на Аз Алкмаар – ПСВ Айндховен, от 18 и същия вид залог за Марсилия – Реймс и от 10 за тази прогноза, но в Алмерия – Реал Сосиедад: тези "условия“ бяха осигурени от "Еврофутбол“ вчера, а благоевградчанин се възползва максимално от тях, "пускайки се“ на трите мача в права колонка с талон за един лев. Успехът му бе феноменален – заслужени 8 100 лева и аплодисментите на всички участници в пункта на ул. "Полковник Драгнов“ №106.

ПОВЕЧЕ
КР. ТЕКСТ

Коефициент от 45 за точния резултат на Аз Алкмаар – ПСВ Айндховен, от 18 и същия вид залог за Марсилия – Реймс и от 10 за тази прогноза, но в Алмерия – Реал Сосиедад: тези "условия“ бяха осигурени от Еврофутбол вчера, а благоевградчанин се възползва максимално от тях, "пускайки се“ на трите мача в права колонка с талон за един лев. Успехът му бе феноменален – заслужени 8 100 лева и аплодисментите на всички участници в пункта на ул. "Полковник Драгнов“ №106.

Петъкът и високите коефициенти в Еврофутбол донесоха щастие и на столичанин, който избра отново срещата от холандското първенство с твърд знак за точен резултат 2-4, както и сблъсъкът Дортмунд - Майнц 05 със същото предвиждане и 4-2, при коефициент от 38, за да спечели 4 725 лева. Единствената причина, поради която играчът не грабна по-висока сума с талона си за шест лева, бе неговото "презастраховане" с още една прогноза за мача от Бундеслигата, а имено – 5+-2.

Как да се възползвате максимално от високите коефициенти в Еврофутбол, както и от различните видове залози за спортовете, които предлагаме, можете да намерите в раздел "Тиражи" на сайта.

 
   <<   2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14   >>   
ОЦЕНЕТЕ СТРАНИЦАТА vote 1 vote 2 vote 3 vote 4
©2006-2015. Еврофутбол. Всички права запазени! age_restrict Държавна комисия по хазарта