Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • Брат и сестра Караколеви първи на селекцията за Европейското по кану-каяк

  The Last of usБрат и сестра Караколеви, Спортни таланти на Еврофутбол, станаха първи в почти всички дисциплини на селекцията за Европейското първенство по кану-каяк за юноши и младежи до 23 г., която се проведе в Пловдив в сряда. Още един от Спортните таланти на Еврофутбол показа завидни постижения през изминалите дни – 14-годишната Грета Банишка участва в квалификацията за девойки и в отборното състезание по спортна гимнастика от Европейския младежки олимпийски фестивал, които се провеждат в Тбилиси, Грузия.

  30.07.2015 г.

  Нов букмейкърски пункт на Еврофутбол в Пловдив

  The Last of usВече повече от месец най-новият букмейкърски пункт на Еврофутбол в Пловдив, ул. "Мали Богдан" №29, привлича вниманието на участниците в града под тепетата. Помещението е обзаведено с мека мебел, разполага с отлична техническа обезпеченост и предлага уютна и спокойна обстановка за успешни прогнози.

  30.07.2015 г.

  Злато за Гала Чалъкова на "Вулпев-Бахчеванов"

  The Last of usСпортният талант на Еврофутбол Гала Чалъкова завоюва първото място на 400 м в престижния лекоатлетически турнир "Вулпев-Бахчеванов" в Пловдив в събота. Красавицата от Габрово се пребори с останалите участнички в международната надпревара с време 59:21 сек. Брат и сестра Николови също отбелязаха сериозно присъствие и приеха достойно предизвикателствата, пред които се изправиха в седемте гонки на Регата "Русалка" в едноименния курортен комплекс.

  27.07.2015 г.

  Елизабет Кирилова ще гребе във финал "С" на Световното по академично гребане

  The Last of usЕлизабет Кирилова - Спортен талант на Еврофутбол и партньорката й на двойка скул Десислава Тодорова ще гребат на финал "С" на Световното първенство по академично гребане за младежи до 23 г. в Пловдив. В днешните репешажи Бети и Деси подобриха значително времето си от сериите, като преодоляха дистанцията от 2 км за 7:36.14- мин.

  24.07.2015 г.

  Емил Димитров изпусна победата на рали България

  The Last of usТандемът Васил и Емил Димитрови изпусна да спечели рали България в клас RC5. В предпоследната отсечка братята спукаха гума на техния Ситроен, което им коства и първата позиция. Така те останаха на 7.41 минути след победителите в класа Владимир Сиврийски/Йордан Батаклиев.

  21.07.2015 г.

  Спортният талант Ивайло Иванов със злато от Европейската купа по джудо

  The Last of usСтрахотен успех завоюва Спортният талант на Еврофутбол Ивайло Иванов, който грабна златния медал на Европейската купа по джудо в Зингелфинген (Германия). Иво бе безапелационен в категория до 81 килограма и след пет победи стъпи на най-високото място на почетната стълбица. Продължава призовото класиране на Спортния талант на Еврофутбол Здравко Тренев. 15-годишният състезател по конен спорт завоюва пет розетки и се нареди сред призьорите на Държавното първенство по обездка.

  20.07.2015 г.

     <<   ... 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 ...  >>   
  ©2007-2019 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки