Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • Здравко Тренев с бронз от Балканиадата по обездка

  The Last of usПърви медал от голямо състезание взе Спортният талант на Еврофутбол Здравко Тренев, след като спечели бронзовото отличие от Балканските игри по обездка в Истанбул (Турция). Други двама Спортни таланти на българския букмейкър – Мариела и Даниел Николови завоюваха съответно второ и първо място на Държавното първенство за неолимпийски класове - юноши и девойки по ветроходство. Денислав Коджабашев заедно с Петьо Кръстев (две години талант на българския букмейкър) спечелиха титлата на двойки мъже.

  03.08.2015 г.

  Брат и сестра Караколеви първи на селекцията за Европейското по кану-каяк

  The Last of usБрат и сестра Караколеви, Спортни таланти на Еврофутбол, станаха първи в почти всички дисциплини на селекцията за Европейското първенство по кану-каяк за юноши и младежи до 23 г., която се проведе в Пловдив в сряда. Още един от Спортните таланти на Еврофутбол показа завидни постижения през изминалите дни – 14-годишната Грета Банишка участва в квалификацията за девойки и в отборното състезание по спортна гимнастика от Европейския младежки олимпийски фестивал, които се провеждат в Тбилиси, Грузия.

  30.07.2015 г.

  Нов букмейкърски пункт на Еврофутбол в Пловдив

  The Last of usВече повече от месец най-новият букмейкърски пункт на Еврофутбол в Пловдив, ул. "Мали Богдан" №29, привлича вниманието на участниците в града под тепетата. Помещението е обзаведено с мека мебел, разполага с отлична техническа обезпеченост и предлага уютна и спокойна обстановка за успешни прогнози.

  30.07.2015 г.

  Злато за Гала Чалъкова на "Вулпев-Бахчеванов"

  The Last of usСпортният талант на Еврофутбол Гала Чалъкова завоюва първото място на 400 м в престижния лекоатлетически турнир "Вулпев-Бахчеванов" в Пловдив в събота. Красавицата от Габрово се пребори с останалите участнички в международната надпревара с време 59:21 сек. Брат и сестра Николови също отбелязаха сериозно присъствие и приеха достойно предизвикателствата, пред които се изправиха в седемте гонки на Регата "Русалка" в едноименния курортен комплекс.

  27.07.2015 г.

  Елизабет Кирилова ще гребе във финал "С" на Световното по академично гребане

  The Last of usЕлизабет Кирилова - Спортен талант на Еврофутбол и партньорката й на двойка скул Десислава Тодорова ще гребат на финал "С" на Световното първенство по академично гребане за младежи до 23 г. в Пловдив. В днешните репешажи Бети и Деси подобриха значително времето си от сериите, като преодоляха дистанцията от 2 км за 7:36.14- мин.

  24.07.2015 г.

  Емил Димитров изпусна победата на рали България

  The Last of usТандемът Васил и Емил Димитрови изпусна да спечели рали България в клас RC5. В предпоследната отсечка братята спукаха гума на техния Ситроен, което им коства и първата позиция. Така те останаха на 7.41 минути след победителите в класа Владимир Сиврийски/Йордан Батаклиев.

  21.07.2015 г.

     <<   ... 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 ...  >>   
  ©2007-2019 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки