Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • Общо пет титли за Диана Петкова и Петър Божилов от Балканиадата по плуване

  The Last of usСпортните таланти на Еврофутбол Диана Петкова и Петър Божилов завоюваха общо пет златни медала от завършилото в неделя Балканско първенство по плуване за младежи и девойки на столичния басейн "Диана". Успехи за Таня Звискова на пушка и Мария Делчева на бадминтон.

  09.05.2017 г.

  Нов букмейкърски пункт

  The Last of usБукмейкърският пункт на Еврофутбол в с. Руйно, обл. Русе, отвори врати на 25-и април и вече събира най-големите почитатели на спортните прогнози под своя покрив. Помещението е обзаведено с модерна мебел, осигурява спокойна атмосфера за феновете на футбола и изключително добра техническа обезпеченост за всички любители на залозите. Заповядайте!

  05.05.2017 г.

  Плувецът Тодор Тодоров води в гласуването "Спортен талант на публиката"

  The Last of usТодор Тодоров от Бургас води във временното класиране в гласуването за "Спортен талант на публиката" на Еврофутбол. 15-годишният плувец има потвърдени 272 гласа. След него се подрежда Александър Сръндев от София – 19-годишен състезател по триатлон. Той събира 189 гласа в своя полза. Още един плувец – 15-годишният Павел Банчев от Плевен е в призовата тройка със 155 гласа. На едва 4 зад него се подрежда шахматистката Виктория Радева от Пловдив. В топ 10 попадат още Мартин Петров от Монтана (тенис на маса) със 128, Емилия Тасева от Бургас (таекуондо) с 93, Теодора Кръстева от Бургас (спортна акробатика) с 67, Надя Тончева от София (шахмат) с 64. Петер Спасов от Пловдив (спортни танци) и Радосвета Симеонова от Добрич (лека атлетика) делят последните две места с по 43 вота*.

  05.05.2017 г.

  "Еврофутбол - Влез в играта" продължава и през месец май

  The Last of usКампанията с допълнителни печалби „Еврофутбол – влез в играта!“ продължава и през месец май – това е новината на деня, след като интересът на участниците на букмейкърската къща към поредицата от изкусителни печалби нарастна неимоверно през последните месеци.

  05.05.2017 г.

  Новини от Еврофутбол

  The Last of usМАКСГОЛ – най-новият продукт на Еврофутбол генерира все по-голям интерес сред участниците, предизвиквайки ги да познаят 6, 7 или 8 от 8-те най-резултатни срещи, включени в програмата му.

  04.05.2017 г.

  Злато за Александър Джорджев от "Купата на президента" в Атина

  The Last of usСпортният талант на Еврофутбол Александър Джорджев спечели златен медал от силния турнир по таекуондо, категория G2 за "Купата на президента", който се проведе от 27.04 до 30.04. в Атина. Стефани Музакова триумфира на международната регата "Порт Бургас". Друг Спортен талант на Еврофутбол – Диляна Минкина стъпи на най-високото стъпало на почетната стълбичка. Истински триумф за Спортния ни талант в тениса на маса Калина Христова, която се завърна с два златни и един бронзов медал от Държавното индивидуално първенство за кадети и кадетки до 15 г. В неделя Димитър Райкин взе бронзов медал от 2-рия кръг на купа България в Стара Загора.

  04.05.2017 г.

     <<   ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ...  >>   
  ©2007-2018 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта