Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • Еврофутбол с престижна награда за корпоративна социална отговорност

  Програма "Спортни таланти" печели приза за втора поредна година

  Програма "Спортни таланти" на  Еврофутбол спечели второ място в категорията "Най-добра социална политика на малко и средно предприятие” по време на Годишните награди за отговорен бизнес 2017 на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ).

  В XXV издание на най-утвърдения и престижен конкурс за корпоративна социална отговорност за призовете се състезаваха рекордните 112 проекта на 71 компании, разделени в шест категории. През 2017 година Програма "Спортни таланти" спечели първото място в същата категория.

  През 2018-а Програмата се изпълнява за седма поредна година в партньорство с Фондация "Работилница за граждански инициативи” (ФРГИ) като част от проекта "Печелиш и помагаш". Чрез нея компанията инвестира в развитието на следващите поколения спортисти на България.

  "Спортни таланти" е насочена към индивидуалните състезатели, разпределени в три възрастови групи: до 15 години включително, от 16 до 20 години и от 21 до 25 години. В нея могат да участват и спортисти с увреждания, като за тях е предвидена специална квота.

  С тази програма Еврофутбол подпомага финансово младите хора, като им осигурява средства за участия в състезания, за провеждане на тренировки, за екипировка, възстановяване и др. Резултатите се измерват чрез успехите на национални и международни турнири, както и с личностното израстване на спортистите.

  Всяка година компанията избира Спортните таланти с общонационален конкурс, в който участниците кандидатстват със собствени проекти. Те се оценяват от Група на съветниците, в която са включени известни състезатели и треньори, както и представители на медиите.

  През 2018 година кандидатури за участие в конкурса ще се приемат от 1 март до 1 април. За повече информация – talanti.eurofootball.bg.

  Досега Еврофутбол е подкрепила по Програма "Спортни таланти" 130 спортисти, някои от тях два или три пъти. Предоставените средства от 2012 година до края на 2017 година са на стойност над 750 000 лева.

  28.02.2018 г.

  ©2007-2018 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки