Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • Силен старт на конкурса за Спортни таланти на Еврофутбол

  Калина Христова спечели турнира "Млад олимпиец до 18 години"

  Конкурсът за участие в програма "Спортни таланти" на Еврофутбол през 2018 г., който стартира на 1 март и ще продължи до 1 април, се радва на голяма популярност сред младите състезатели. Всекидневно в Еврофутбол и партньорът на компанията по проекта - Фондация "Работилница за граждански инициативи", постъпват обаждания със запитвания, свързани с документацията и условията.

  Новото през 2018 г. е, че Еврофутбол увеличи горната възрастова граница на състезателите, които могат да получат подкрепа. Така трите групи допустими участници са: до 15 години включително, от 16 до 20 години и от 21 до 28 години. Компанията не забравя поетия ангажимент към хората с увреждания и отново осигурява специална квота за българските параолимпийци.

  Талантът на Еврофутбол за 2017 г. Калина Христова спечели в неделя турнира по тенис на маса "Млад олимпиец до 18 години" във Варна. В надпреварата взеха участие 32 девойки, които бяха разпределени в 8 групи. След изиграване на групите, 16-те най-силни се състезаваха на пряко елиминиране. Калина се представи отлично, като победи и в седемте си срещи (три в групата и четири в двубоите на пряко елиминиране), и заслужено грабна купата.
  Вижте още за конкурса и участието в Програма "Спортни таланти" на talanti.eurofootball.bg

   


  Медийни партньори по програма "Спортни таланти" са: сайтовете actualno.com, offnews.bg, sportlive.bg, blitz.bg, viasport.bg, bgsprint.com, bgathletic.com, ngobg.info вестник Еврофутбол и агенция КРОСС, както и Дарик радио. За поредна година подкрепа ни оказва и Националната спортна академия "Васил Левски".

  12.03.2018 г.

  ©2007-2019 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки