Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • Участници от София и Вършец заминават с Еврофутбол на Световно в Русия

  Късметлиите са имали и други печалби – 1024 лв. с 13,80 лв. и 1800 лв. с 5 лв.

  На 8 април, навръх Великден, Росен Тотев от София спечели екскурзия до Москва за двама с билети за мача Германия – Мексико. Това се случи в пункт на Еврофутбол в столичния квартал "Младост 1".

  На 10 април друг софиянец – Даниел Иванов, спечели в пункт на Еврофутбол в ж.к. "Борово" пътуване до Санкт Петербург и билети за мача Аржентина – Нигерия.

  Същата награда като тази на Иванов се падна на 7 април на Красимир Йорданов от Вършец в пункт на Еврофутбол в Криводол.

  "Играя в Еврофутбол още от основаването, защото са много точни и определят правилно коефициентите. Няма лъжа при тях - аз си пресмятам колко пари трябва да взема, когато имам печалба, и точно толкова получавам. Ще продължавам да играя, защото хем се забавлявам, хем си изкарвам пари. Дори и да не печеля всеки път, за мен това е едно удоволствие" – споделя Красимир Йорданов.

  Той е от ЦСКА, обича да играе двойни мачове и системи с твърди знаци, но най-големият му специалитет са хиксовете: "Бог съм на хиксовете и много често печеля. Наскоро взех 1024 лв. с 13,80 лв. Иначе съм взимал по 200, по 400, по 100, но тази екскурзия до Русия е най-голямата и най-щастливата ми печалба! Ще мога да видя Лео Меси на живо! Аз съм на 64 години и това ще ми остане като един от най-хубавите спомени в живота!", допълва Красимир Йорданов.

  Росен Тотев от София, който спечели в пункта на "Цариградско шосе" 111-А в "Младост 1", също не може да се нарадва на късмета си: "Още не мога да повярвам, че аз съм един от тези 14 човека, които получават тази голяма награда", споделя участникът. "В Еврофутбол играя най-често мачове. Веднъж с 5 лв. спечелих 1800 лв. за 6 мача в права колонка с три хикса и три единици. Интересното при мен е, че когато ги мисля мачовете, не излизат. Когато ги пиша на слука, се получават". Росен Тотев два пъти се е разминавал на косъм с други големи печалби. "Единия път с два лева щях да спечеля 40 000 лева, но в 94-тата минута дадоха дузпа за домакините и ми провалиха прогнозата. Втория път писах девет хикса, изскочиха осем и само деветата среща трябваше да е хикс. Спомням си, че сърцето ми така туптеше, че го усещах чак в петите! Щях да спечеля над 220 000 лева, но не стана", разказва Тотев.

  Даниел Иванов от София е фен на ЦСКА и очаква Световното първенство по футбол да бъде спечелено от любимия му отбор Германия. Той казва, че играе Еврофутбол най-често в пункта в квартал Борово на ул. "Родопски извор". "Там се чувствам прекрасно, като у дома си - обстановката е идеална и има страхотен колектив. Това е най-хубавият пункт на "Еврофубол", който съм посещавал, въпреки че печалбата ми е от друг пункт – отново в квартал Борово, базар "Витоша", споделя Иванов.

  При получаването на наградата си той направи специално обръщение към почитателите на спортните залози: "Играйте в Еврофутбол, а не на онлайн залаганията. Печели ти фишът, отиваш и си взимаш печалбата, докато при онлайн залаганията се чака 5-6 работни дни и започва една дълга и неприятна процедура. Аз лично съм играл и онлайн, но предпочитам Еврофутбол. Другото важно е, че много се подобриха условията в сравнение с преди години – вече има голямо разнообразие от видове залози, коефициентите се повишиха и нещата са равностойни на най-големите букмейкърски къщи". 

  От 30 март до 30 април 2018 г. всеки участник в Еврофутбол, заложил над 25 лева за "Футбол и други спортове", може да бъде на мястото на тези трима участници, и да спечели екскурзия за двама до Русия с включени билети за два мача от Световното първенство по футбол! Срещите са Германия – Мексико и Нигерия – Аржентина. Ще бъдат раздадени 14 двойни туристически пакета за пътуване до Москва и Санкт Петербург, като Еврофутбол ще осигури също и самолетните билети, хотелските нощувки, трансферите, туристическите застраховки и визите за Русия. Ако талонът е печеливш, системата на Еврофутбол в букмейкърския пункт ще издаде отделна квитанция с баркод и надпис: "Подарък. Печелите екскурзия за двама на Световното първенство в Русия". Късметлиите ще получат своите награди, като представят тази квитанция в централния офис на Еврофутбол в София.

  Успех на всички участници!

  11.04.2018 г.

  ©2007-2019 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки