Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • Десислава отива в Москва, а Орлин – в Санкт Петербург с Еврофутбол

  Единият е печелил от Еврофутбол и 15 000 лева от залози на живо

  Десислава Атанасова от Свищов ще зарадва съпруга си с голяма изненада – екскурзия до Москва за двама с билети за мача Германия – Мексико, който ще се играе на 17 юни 2018 г. Десислава стана поредната участничка, на която се усмихна късметът да спечели една от екскурзиите от кампанията "С Еврофутбол на Световното в Русия". Наградата й се падна на 14 април в пункт на Еврофутбол в гр. Свищов.

  Орлин Василев от Плевен също има голям повод за радост – на 15 април в букмейкърски пункт на Еврофутбол на ул. "Неофит Рилски" в гр. Плевен той научи, че е сред щастливците, на които ще бъде осигурено пътуване до Санкт Петербург за двама с билети за срещата Нигерия – Аржентина. Орлин е редовен участник на Еврофутбол от десетина години, като предпочита да играе на живо. Печелил е и друг път от българския букмейкър сериозни суми, като най-големият му удар е около 15 000 лева.

  "Преценявам дали ще има, дали няма да има следващ гол. На 15 април бях пуснал за следващ гол на Галатасарай и се оказа, че имам печалба хем от прогнозата си, хем ми се падна наградата. Не можех да повярвам, че се случва на мен, и когато се обадих на посочения телефон, първо ги попитах: "Това истина ли е?", споделя вълнението си Орлин.
  Той ще заведе в Русия съпругата си, която също обича да гледа футболни мачове. Надява се това лято световен шампион да стане Аржентина.

  От 30 март до 30 април 2018 г. всеки участник в Еврофутбол, заложил над 25 лева за "Футбол и други спортове", може да бъде на мястото на Десислава и Орлин, и да спечели екскурзия за двама до Русия с включени билети за два мача от Световното първенство по футбол! Срещите са Германия – Мексико и Нигерия – Аржентина.

  Ще бъдат раздадени 14 двойни туристически пакета за пътуване до Москва и Санкт Петербург, като Еврофутбол ще осигури също и самолетните билети, хотелските нощувки, трансферите, туристическите застраховки, билетите за мачовете и визите за Русия.

  Ако талонът е печеливш, системата на Еврофутбол в букмейкърския пункт ще издаде отделна квитанция с баркод и надпис: "Подарък. Печелите екскурзия за двама на Световното първенство в Русия". Късметлиите ще получат своите награди, като представят тази квитанция в централния офис на Еврофутбол в София.

  Успех на всички участници!

  23.04.2018 г.

  ©2007-2019 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки