Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • Теменужка от Пловдив и Иван от Бургас спечелиха екскурзии до Санкт Петербург

  Теменужка Кехайова от Пловдив влиза в пункта на Еврофутбол на ул. "Хаджи Димитър" №55 случайно да придружи свой приятел. По негов съвет решава да пусне прогноза за един мач от германското първенство.

  Изненадващо, това спонтанно решение й се отплаща многократно – тя печели екскурзия за двама до Санкт Петербург с включени билети за мача Нигерия – Аржентина. Новината й носи прекрасни емоции и я изпълва с очакване с приятеля й да съчетаят посещението на мача на живо с една хубава разходка.

  Другият, на когото се усмихва късметът да замине за Санкт Петербург, е Иван Цанков от Бургас. Той играе Еврофутбол от около 10 години. Предпочита да прави прогнози на футбол, с мачове в права колонка. Ако в някой пункт не му провърви, следващия път сменя мястото. Наградата му се пада близо до дома му – в пункта на Еврофутбол в бургаския квартал "Изгрев", бл. 41. Иван печели често и това е причината да е редовен участник. Най-доброто му постижение преди екскурзията в Русия е в размер на 6 400 лева за 4 мача в права колонка. Фен е на Лудогорец и прогнозира, че Германия ще грабне купата от Световното първенство това лято.

  Той разказва как му се е паднала наградата: "Избрах си три мача, отидох да ги пусна и още докато се обработваха, букмейкърката ми каза: "Спечели!". Зачудих се какво съм спечелил, като мачовете още не са се играли. Тогава тя ми каза за наградата. Разбира се, че много се зарадвах".

  От 30 март до 30 април 2018 г. всеки участник в Еврофутбол, заложил над 25 лева за "Футбол и други спортове", може да бъде на мястото на Теменужка и Иван, и да спечели екскурзия за двама до Русия с включени билети за два мача от Световното първенство по футбол! Срещите са Германия – Мексико и Нигерия – Аржентина.

  Ще бъдат раздадени 14 двойни туристически пакета за пътуване до Москва и Санкт Петербург, като Еврофутбол ще осигури също и самолетните билети, хотелските нощувки, трансферите, туристическите застраховки, билетите за мачовете и визите за Русия.

  Ако талонът е печеливш, системата на Еврофутбол в букмейкърския пункт ще издаде отделна квитанция с баркод и надпис: "Подарък. Печелите екскурзия за двама на Световното първенство в Русия". Късметлиите ще получат своите награди, като представят тази квитанция в централния офис на Еврофутбол в София.

  Успех на всички участници!

  25.04.2018 г.

  ©2007-2019 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки