Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • Талантът на Еврофутбол Гергана Топалова шампионка по тенис в Кайро

  Спортният талант на Еврофутбол Гергана Топалова спечели титлите на сингъл и на двойки (заедно с Петя Аршинкова) на турнира по тенис на червени кортове в Кайро (Египет) с награден
  фонд 15 000 долара.

  Във финалната среща на сингъл Топалова победи със 7:5, 7:6(3) водачката в схемата Нуриа Парисас-Диас от Испания. Това е втора победа за Гергана в турнир на ITF за жени. През октомври миналата година тя триумфира на турнира в Созопол.

  При двойките Топалова и Аршинкова отстраниха поставените под номер 3 в схемата Рия Батия (Индиа) и Шелби Талкът (САЩ) с 4:6, 6:3, 10-4.
  Тази седмица Гергана Топалова ще се състезава и на друг турнир в Египет.

  Еврофутбол желае още много успехи на своите спортни таланти!


  Медийни партньори по програма "Спортни таланти" са: сайтовете actualno.com, offnews.bg, sportlive.bg, blitz.bg, viasport.bg, bgsprint.com, bgathletic.com, ngobg.info вестник Еврофутбол и агенциите КРОСС и БГНЕС, радиата Дарик радио и Българското национално радио. За поредна година подкрепа ни оказва и Националната спортна академия "Васил Левски".

  09.05.2018 г.

  ©2007-2019 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки