Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • Участници на Еврофутбол развяха българското знаме на Световното

  14 човека присъстваха на драматичния сблъсък Германия - Мексико

   
   
   

  Участници на Еврофутбол развяха българското знаме на трибуните на стадион "Лужники" в Москва по време на мача Германия – Мексико. Група от 14 човека получи шанса да гледа на живо драматичния сблъсък, в който настоящият световен шампион Германия загуби от "ацтеките" с 0:1. Играчите на букмейкъра заминаха за Москва с безплатни туристически пакети, включително самолетни билети, хотелско настаняване, трансфери, туристическа обиколка на забележителности, медицински застраховки и билети за мача. Късметлиите спечелиха екскурзиите след участие в играта "С Еврофутбол на Световното в Русия", която се проведе в периода 30 март – 30 април 2018 г.

  Симеон Тодоров от дирекция "Маркетинг" на Еврофутбол, който придружаваше феновете от България, споделя:

  ''Светът се е събрал в Москва! По улиците е пълно с хора от цялото земното кълбо и всички са весели, усмихнати, пеят песни. Фен магазините са на всяка крачка около стадион "Лужники", има и много събития с диджеи за поддържане на доброто настроение. Преди мача Германия – Мексико настана страшна еуфория, но организацията беше на високо ниво и достъпът до стадиона се оказа лесен и безпроблемен. Доброволци упътваха хората към входовете.

  Изненадващо, феновете на Мексико на стадиона бяха двойно повече в сравнение с тези на Германия. Повечето участници от нашата група обаче бяха за Германия, а някои от тях даже бяха направили залози в тяхна полза. Въпреки това, накрая всички бяхме много доволни от този невероятен мач! Емоцията да се види подобен спектакъл на живо е неописуема!", допълва Симеон Тодоров.

  На 25 юни за Санкт Петербург заминават още 14 човека, които ще гледат на живо мача Нигерия – Аржентина.

  Еврофутбол желае още много положителни емоции и успех на всички участници!

  18.06.2018 г.

  ©2007-2019 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки