Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • Стотици награди очароваха участниците на Еврофутбол по време на Световното

  Стотици награди очароваха участниците на Еврофутбол по време на Световното първенство по футбол в Русия по Черноморието. Именно в дните от 14.06. до 15.07.2018 г. българският букмейкър организира промоция в над 80 пункта по родното крайбрежие и зарадва своите най-истински клиенти със стилни подаръци. Ключодържатели, шапки, грил-сетове и топки – истинска реплика на модела Telstar, с която се изиграха всички двубои от Мондиала, бяха само част от емоциите по време на мачовете в Русия. И не само това – феновете имаха възможност да проверят своите футболни познания чрез специално създаденото приложение. Изненадващо или не – подарък имаше за всеки, дори и да не знаеше верния отговор на въпроса.

  Много настроение в букмейкърските пунктове осигуриха и прекрасните момичета на Еврофутбол, които в продължение на 31 дни кръстосваха от Кранево на север до Ахтопол и Царево на юг.

  Може би най-силните емоции бяха в последните два дни – в събота на 14.07.2018 г., по време на спора за бронзовите медали, когато хората в пункта на ул. "Добруджа" №3 в Шабла тестваха своите знания и в неделния ден по време на финалния сблъсък между Франция и Хърватия. Десетки футболни почитатели на ул. "Солун" № 2, "Македонски дом" във Варна си тръгнаха с наградите от промоцията на Еврофутбол – истинска гаранция за вълнуващо лято за всички тях!

  16.07.2018 г.

  ©2007-2019 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки