Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • ЕВРОФУТБОЛ СТАНА НА 25 ГОДИНИ. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

  Днес първата и най-голяма българска букмейкърска къща Еврофутбол навършва 25 години. През изминалия четвърт век компанията утвърждава водещата си позиция на пазарен лидер чрез последователно технологичното обновление, изграждане на ефективни екипи от експерти и мениджъри и постоянното развитие и усъвършенстване на националната мрежа от букмейкърски пунктове.

  Дружеството успя да развие мрежа от над 900 наземни букмейкърски пункта в цялата страна и да подготви над 3000 квалифицирани букмейкъри, което го превърна в най-голямата франчайз верига в България.

  Равносметката за изминалите години дава още по-голям повод на компанията да празнува!

  Към днешна дата играта Еврофутбол със залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета успява не само да запази дългогодишните си, лоялни почитатели, но и да привлича много нови участници!

  Тя остава предпочитана сред най-големите майстори на прогнозите, защото отправя предизвикателство към познанията на участниците, обновява се непрекъснато с нови възможности, организира се прозрачно и се отплаща щедро!

  Честит рожден ден, Еврофутбол!

  21.08.2018 г.

  ©2007-2019 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки