Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • Еврофутбол ще отпусне 2500 лева на студент от Техническия университет в София

  Паралелно тече конкурс за стипендия "Лука Бекяров" в размер на 3000 лв. за ученици в 12-и клас

  За шеста поредна година Еврофутбол обявява прием на документи за стипендия на името на своя колега Лука Бекяров. Тя е предназначена за студенти от Техническия университет – факултет "Компютърни системи и управление", и е на стойност 2500 лева (10 месеца по 250 лева).

  Паралелно с това фондация BCause провежда конкурс за ученици, които през 2018/2019 г. са 12-и клас и имат изключителни постижения в областта на математиката и информатиката. Те могат да спечелят стипендия "Лука Бекяров" в размер на 3000 лв. или една от другите три поощрителни стипендии в размер на 1000 лв. Средствата могат да бъдат използвани за обучение, участие във форуми и конкурси, закупуване на техника, помощни материали и други.

  Стипендия "Лука Бекяров" за студенти
  Стипендията за студентите от 1-ви до 3-ти курс включително във факултет "Компютърни системи и управление" на Техническия университет се отпуска въз основа на академичния успех и постижения в конкурси. Затова е препоръчително кандидатите да изпратят и копия от грамоти и сертификати от свои участия в такива състезания.
  Всички, които искат да се включат в конкурса, трябва да подадат попълнен формуляр на имейл [email protected] до 9 ноември 2018 г. Те могат да го изтеглят от сайта bcause.bg. Там ще открият и другите задължителни документи.

  Стипендия "Лука Бекяров" за ученици
  Процедурата за кандидатстване е подобна на тази за студентите. Попълва се формуляр, който може да се изтегли от сайта bcause.bg, а после се изпраща до 9 ноември 2018 г. на имейл [email protected], заедно със следните документи:

  - Сканирани сертификати и грамоти от участия в национални и международни състезания и конкурси по математика и информатика;
  - Служебна бележка от училището, която показва какъв е успехът на ученика от предходната година.

  По желание, кандидатите могат да заснемат и изпратят кратко видео.
  И в двата случая след подбора по документи с избраните финалисти ще се проведе интервю, за да се определи кой кандидат ще получи стипендията.

  02.10.2018 г.

  ©2007-2019 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки