Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • Александър Сръндев взе своя чек като Спортен талант на Еврофутбол

  На специална церемония на 22.05.2019 г. в офиса на Еврофутбол Александър Сръндев получи чек на стойност 4800 лева като Спортен талант на публиката за 2019 година лично от управителя на българския букмейкър г-жа Руди Вачкова. "Радваме се, че още един млад състезател бе избран чрез допитването за Спортен талант. Пожелаваме му много здраве и да ни зарадва с много успехи", заяви г-жа Вачкова. Благодарение на сумата, отпусната му по програма "Спортни таланти", Алекс ще си закупи състезателно колело.

  Връчването на чека от г-жа Вачкова
  Руди Вачкова, Александър Сръндев и Илияна Николова

  Изпълнителният директор на Фондация "Работилница за граждански инициативи" г-жа Илияна Николова пожела Александър да стане следващият "комуникационен вълшебник". Повод за това е, че Алекс спечели допитването до публиката за трети пореден път, което е и своеобразен "требъл".

  Анкетата се проведе от 03-ти до 19-и май на страницата talanti.eurofootball.bg. 21-годишният столичанин активизира 609 свои приятели, съмишленици и съотборници, което му осигури и първото място. Втори е лекоатлетът Васил Власов с 459 гласа, а на трето място се нареди 15-годишната Ева Петкова.

  Припомняме, че на 27 март "Еврофутбол" обяви 31 Спортни таланти за 2019 година. С избирането на Александър Сръндев тяхната бройка достига числото 32.

  Еврофутбол желае на всички много успехи и лични постижения!

  22.05.2019 г.

  ©2007-2019 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки