Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • Василики Кадоглу и Георги Цурев триумфираха на маратона в Дордрехт

  Гергана Топалова е държавна вицешампионка

  Спортните таланти на Еврофутбол – Василики Кадоглу и Георги Цурев триумфираха на плувния маратон в Дордрехт, който се състоя на 31.08.2019 г. като част от кампания за набиране на средства за борбата срещу рака. Двамата финишираха ръка за ръка по 2,5 – километровото разстояние в холандския град като го преодоляха за 34 минути. Общата събрана сума от маратона е 193 053 евро.

  Преди старта българските плувци се срещнаха с кмета на града - Вутер Колф и с олимпийския шампион от Пекин 2008 на 10 км в открити води - Мартен ван дер Вайден, който през 2019 г. изплува 163 километра без да спира, като част от същата инициатива за борба срещу рака.

  Друг Спортен талант на Еврофутбол Гергана Топалова е държавна вицешампионка по тенис на приключилото в неделя първенство на кортовете на "Левски".

  За съжаление, контузия й попречи да покаже истинските си възможности на финала. Ден преди това Гергана и партньорката й Петя Аршинкова станаха шампионки на двойки жени.

  Следващите й участия са два турнира от категория 25 000 в Трест, Италия и в Санкт Пьолтен, Австрия.

  Спортния талант на публиката – Александър Сръндев спечели първо място с отбора на НСА на университетски игри, които се състояха от 23-ти до 29-ти август в Албена.

  Еврофутбол пожелава успех на всички Спортни таланти.


  Медийни партньори по програма "Спортни таланти" са: сайтовете actualno.com, offnews.bg, sportlive.bg, blitz.bg, viasport.bg, bgsprint.com, bgathletic.com, ngobg.info, thestarstribune.bg, dir.bg; вестниците "Труд" и Еврофутбол; агенциите КРОСС, Пик и БГНЕС, както и радиата Дарик радио и БНР. За поредна година подкрепа ни оказва и Националната спортна академия "Васил Левски".

  02.09.2019 г.

  ©2007-2020 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки