Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • Спортният талант Василики Кадоглу спечели маратона в Ровин

  Спортният талант на Еврофутбол Василики Кадоглу продължава с безапелационното си представяне на плувните маратони у нас и в чужбина. След като спечели състезанието в Пореч, а преди това в холандския град Дордрехт и в Несебър, сега 16-годишната състезателка на варненския клуб "Астери" спечели ХХI-я маратон "Света Ефемия" в хърватския град Ровин, който се проведе на 14.09.2019 г. Васи преодоля трасето от 5000 метра във водите на Адриатическо море за 1:01,52 часа, с което стана първа при жените. В маратона взеха участие 124 състезателя.

  Следващото състезание на талантливата ни плувкиня е Комен къп на 6 и 7 октомври. Това е състезание в открити води в Ларнака (Кипър), където Василики ще се участва на дистанцията от 7,5 км.

  Еврофутбол пожелава много успехи на Спортните си таланти!


  Медийни партньори по програма "Спортни таланти" са: сайтовете actualno.com, offnews.bg, sportlive.bg, blitz.bg, viasport.bg, bgsprint.com, bgathletic.com, ngobg.info, thestarstribune.bg, dir.bg; вестниците "Труд" и Еврофутбол; агенциите КРОСС, Пик и БГНЕС, както и радиата Дарик радио и БНР. За поредна година подкрепа ни оказва и Националната спортна академия "Васил Левски".

  19.09.2019 г.

  ©2007-2020 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки