Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • Желязко Христозов: Със залог от 1 лев на три мача съм по-богат с 32 400 лева

  Няколко дни преди коледните и новогодишните празници, на 07.12.2019 г., 45-годишният Желязко Христозов от Пловдив направи удар – със залог от 1 лев на 3 мача в права колонка грабна 32 400 лева. Вижте какво сподели той в момента, в който получи своята печалба.

  Здравейте, честита печалба! Бихте ли се представили?
  Здравейте, казвам се Желязко Христозов, на 45 години съм и съм от Пловдив! Играя редовно Еврофутбол от самото му създаване. Обичам да залагам на различни първенства. Разчитам предимно на интуицията си и разбира се, късмет винаги е нужен, защото без него нищо не може да се получи.

  Вие спечелихте 32 400 лева с 1 лев залог на три мача в права колонка. За два от тях сте заложили за Точен резултат. Често ли избирате точно този вид залог?
  Да, отдавна изпробвам точно този вид залог, защото с по-малко пари може да спечелиш хубава сума и ето, че този път се получи. 

  Избрали сте мачове от испанското, италианското и холандското първенства. Това ли са любимите Ви шампионати?
  Барселона е любимият ми отбор извън България и затова всяка година го пробвам с Точен резултат 5+:2. Тази година за трети път вече го постига, което е направо невероятно. Аякс също ми е любим отбор. За Каляри видях, че имат добро нападение и реших да ги играя. И така с три мача и едно левче вече съм по-богат с 32 400 лева!

  На кой отбор сте привърженик?
  От българските отбори съм привърженик на Ботев Пловдив, който след слабото начало сега се стабилизира и съм много доволен.

  Залагате ли на мачове от българското първенство?
  Да, залагам, но по-рядко. Наблягам на двубои предимно от Испания, Англия, следя и италианското първенство.

  Какви са предпочитанията Ви на какъв вид залог да играете?
  Наблягам предимно на Точен резултат и то предимно 5+:2, защото коефициентът си заслужава и почти винаги е 45. Често пробвам и Сбор голове над 5,5, защото коефициентите също са доста хубави. И като се комбинират, както се случи този път, се получава добра печалба с малко средства.

  Като видяхте, че Ви излизат всички мачове, какво почувствахте?
  Когато излезна и резултатът на Барселона, тогава, честно казано, не повярвах, защото с 1 левче такава сума това се случва много рядко.

  Решихте ли какво ще направите с печалбата?
  Мисля да ги инвестирам в образованието на голямата ми дъщеря, която тази година завършва 12 клас и има намерение да следва "Право".

  Имали ли сте други големи печалби от Еврофутбол?
  Да! Имал съм, но не чак толкова големи - 7000 лева, 5000 лева.

  Каква според Вас е формулата на успеха? Пожелайте нещо на клиентите на Еврофутбол
  Пожелавам успех на участниците в Еврофутбол! Най-важно е късметът, но да се доверяват на интуицията си, както направих и аз. Благодаря на Еврофутбол, че го има. Това е голяма тръпка. От самото му създаване залагам и ще продължа да го правя поне още 25 години!

  Ето печелившото предвиждане:

  Барселона – Майорка (5:2) Краен изход Точен резултат: 5+:2
  Твенте – Аякс Амстердам (2:5) Краен изход Точен резултат: 2:5+
  Каляри – Сампдория (4:3) Сбор голове: 6+

  08.01.2020 г.

  ©2007-2020 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки