Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • "Еврофутбол – влез в играта!": 3Х1 000 лева за участници от Пазарджик, София и Перник

  И днес, 21.04.2017 г., бяха определени имената на трима участници в кампанията с допълнителни печалби "Еврофутбол – влез в играта!", измежду всички, регистрирани тук в дните понеделник, вторник, сряда и четвъртък на текущата седмица, които печелят по 1 000 лева. Ето кои са те:

   • Детелин Петков Писков от Пазарджик, с печеливш номер на квитанцията: ... 39857;
   • Костадин Гордеев от София, с печеливш номер на квитанцията: ... 03891;
   • Добромир Христов от Перник, с печеливш номер на квитанцията: ... 82333.

  Напомняме, че в кампанията "Еврофутбол – влез в играта!" могат да участват всички, регистрирали (първите 30 цифри от баркода на квитанцията или 30 цифровия баркод на форма "Изплащане") талон за минимум 5 лева от Спортмакс или Гонки или за поне 10 лева от спортни залози тук в указания период от време.

  ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ ПЕЧАЛБИ СА:

  всеки понеделник, 3х1 000 лева, а късметлиите ще бъдат определени измежду всички талони, регистрирани в дните петък, събота и неделя на предходната седмица;
  всеки петък – 3х1 000 лева, сред регистрираните в сайта в дните понеделник, вторник, сряда и четвъртък на текущата седмица;
  на 03.05.2017 г. ще бъде определен един участник, измежду всички от старта на инициативата до 30.04.2017 г., вкл., който ще спечели сумата от 10 000 лв!

  Участниците имат право да регистрират неограничен брой квитанции, а всеки талон ще им носи допълнителен шанс за успех!

  Допълнителните печалби могат да бъдат получени в букмейкърската мрежа и офисите на регионалните представители само срещу представена оригинална квитанция или форма "Изплащане", чиито баркодове съвпадат с регистрираните, а голямата парична печалба от 10 000 лева ще бъде изплатена по банков път.

  Срокът за тяхното получаване е до 7 дни, считано от деня, следващ тяхното определяне. Съответно, непотърсените в този срок, не се изплащат.

  Имената на късметлиите ще бъдат обявявани на официалния сайт на букмейкърската къща.

  Еврофутбол желае успех и късмет на всички свои участници!

  21.04.2017 г.

  ©2007-2018 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки