Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • МАКСГОЛ – новият продукт на Еврофутбол радва с високи коефициенти и големи печалби

  Днес, 21.04.2017 г., Еврофутбол пуска най-новия си продукт – МАКСГОЛ, която ще радва участниците на букмейкърската къща с високи коефициенти и големи печалби. Истинските познавачи ще останат доволни от поредното предизвикателство, което компанията им отправя – те трябва да предвидят шест, седем или осем най-резултатни футболни срещи (в които ще бъдат отбелязани най-много голове) от 30 мача, предварително определени от Еврофутбол и публикувани в сайта на българския букмейкър тук.

  КОЕФИЦИЕНТИТЕ за определяне на печалбите, в зависимост от броя на срещите, са изключително АТРАКТИВНИ:

   • За осем познати двубоя – коеф. 2 500.00;
   • За седем най-резултатни срещи – 
  коеф. 150.00;
   • За познати шест мача – коеф. 80.00.

  Минималният брой сблъсъци в колонка е шест, а максималният – осем. Майсторите на предвиждания могат да комбинират срещи от МАКСГОЛ с други футболни двубои от тиража на букмейкърската къща и така да разгърнат потенциала си за още по-големи печалби. Например, ако участникът е заложил (поне) на шест мача в новата игра плюс една или две други срещи, печалбата се увеличава – тя се изчислява като се умножи коефициентът за познатите двубои от МАКСГОЛ по коефициентите на другите познати сблъсъци и полученото произведение се умножи по залога.

  Вижте как се маркира МАКСГОЛ

  Подробности за условията за участие може да намерите в сайта на българския букмейкър тук.

  Познавачите са на ход - Еврофутбол ви желае успех и късмет!

  21.04.2017 г.

  ©2007-2018 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки