Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • Еврофутбол има нов управител

  Руди Вачкова застана начело на първия български букмейкър Еврофутбол и от 23.05.2017 г. зае поста "управител". Така част от ръководството на компанията за пореден път ще бъде поверено в ръцете на женския професионализъм и всеотдайност.

  Г-жа Вачкова е част от екипа на Еврофутбол от самото създаване на букмейкърската къща през 1993 г., като през последните шест години бе Директор на Дирекция "Администрация". "Моят живот и професионален път са обвързани до голяма степен с Еврофутбол – познавам всеки колега, всяка подробност за нашия бизнес, всеки детайл на общата ни работа с нашите партньори – букмейкърите, всеки наш продукт. Професионализмът на нашия екип, както и иновациите, които създаваме ни водят по правилния път вече 24 години и вярвам, че ще продължим напред и нагоре заедно, обединени в общата цел", заяви г-жа Вачкова.

  Руди Вачкова поема поста "управител" от г-жа Екатерина Михайлова, която бе начело на компанията в продължение на почти шест години и за това време доразви не малка част от продуктите на букмейкърската къща, заедно с другите двама управители - Боян Найденов и Николаос Арсенопулос, които продължават да са част от висшия мениджмънт на Еврофутбол.


  Еврофутбол ООД е най-голямата българска букмейкърска къща, първият в България лицензиран наземен оператор. Дружеството е регистрирано в София в началото на 1993 г. и притежава лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания, издаден от Държавната комисия по хазарта.
  Еврофутбол е пълноправен член на Световна лотарийна организация - WLA (www.world-lotteries.org) и на Европейски лотарии (www.european-lotteries.org) и в дейността си се ръководи от критериите и приетите правила на тези организации. От години компанията членува и в Българския форум на бизнес лидерите, а от 22.01.2015 г. е приета и в Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).

  16.06.2017 г.

  ©2007-2018 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта