Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • И първите двама с по 1 000 лева от "Еврофутбол – влез в играта!" са...

  Имената на първите двама, които печелят по 1 000 лева от кампанията с допълнителни печалби "Еврофутбол – влез в играта!", чието лятно издание стартира на 14-и юли, вече са известни. Те бяха определени измежду всички квитанции, регистрирани тук в дните петък, събота и неделя на предходната седмица, които са на стойност минимум 5 лева от Спортмакс или за поне 10 лева от спортни залози. Ето имената на победителите:

  • Славомир Димкин от София, с печеливш номер на квитанцията: ... 71704;
  • Николай Йорданов от Сливен, с печеливш номер на квитанцията: ... 76733.

  Напомняме, че в продължение на три седмици – до 04.08.2017 г., вкл., два пъти седмично играчите на букмейкърската къща ще имат шанса да спечелят 2х1 000 лева, а на 06.08.2017 г. измежду всички ще бъде определен и големият победител в инициативата, който ще си тръгне с 5 000 лева!

  ВАЖНО: всички участници имат право да регистрират неограничен брой квитанции, а всеки талон ще им носи допълнителен шанс за успех. Повече за правилата може да намерите тук.

  Допълнителните печалби могат да бъдат получени в букмейкърската мрежа и офисите на регионалните представители само срещу представена оригинална квитанция или форма "Изплащане", чиито баркодове съвпадат с регистрираните, а голямата парична печалба от 5 000 лева ще бъде изплатена по банков път.

  Срокът за тяхното получаване е до 7 дни, считано от деня, следващ тяхното определяне. Съответно, непотърсените в този срок, не се изплащат.

  Имената на късметлиите ще бъдат обявявани на официалния сайт на букмейкърската къща.

  Еврофутбол желае успех и късмет на всички свои участници!

  17.07.2017 г.

  ©2007-2018 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта