Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • Николай от Плевен и Грациела от Варна печелят по 500 лева от "Празнувай с Еврофутбол!"

  Николай от Плевен и Грациела от Варна печелят по 500 лева от "Празнувай с Еврофутбол!" два дни след Коледа (27.12.2017 г.) – те бяха определени заедно с още 60 късметлии с по 100 лева, измежду измежду всички, регистрирали първите 30 цифри от баркода на своя талон за минимум 10 лв. за спортни залози или 30-цифровия баркод на Форма изплащане в сайта www.eurofootball.bg в периода от от сряда предходната седмица до вторник на настоящата седмица. Имената на всички щастливци може да намерите тук.

  На 3-ти януари, освен последната порция 62-ма щастливци, ще бъде определен и големият победител, който ще си тръгне с 5000 лева! Той ще бъде избран измежду всички, регистрирани в уеб страницата на „Еврофутбол“ в периода на кампанията „Празнувай с Еврофутбол! 

  Допълнителните печалби могат да бъдат получени в букмейкърската мрежа само срещу представена оригинална квитанция или форма „Изплащане“, чиито баркодове съвпадат с регистрираните, а голямата парична печалба от 5 000 лева ще бъде изплатена по банков път.
  Срокът за тяхното получаване е до 7 дни, считано от деня, следващ тяхното определяне. Съответно, непотърсените в този срок, не се изплащат.

  Имената на късметлиите ще бъдат обявявани тук, където можете да намерите и подробна информация за кампанията.

  Еврофутбол желае успех и късмет на всички свои участници!

  Еврофутбол желае успех и късмет на всички свои участници!

  27.12.2017 г.

  ©2007-2018 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки