Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • Предизвикайте късмета си с надбягвания с коне!

  "Традицията повелява отново да сме първи!"

  Еврофутбол отново предизвиква участниците си да опитат своя късмет! Този път букмейкърската къща представя на тяхното внимание своя най-нов продукт - виртуални надбягвания с коне. Скоростните състезания стартираха на 10.01.2017 г. във всички букмейкърски пунктове в страната и със сигурност ще грабнат вниманието на феновете на атрактивните спортове. "Традицията повелява отново да сме първи – сред наземните оператори в България не съществува практика по отношение на този продукт, а той предлага изключителна динамика, съчетана с висока степен на познаваемост. Сигурни сме, че нашите участници ще бъдат привлечени от надбягванията с коне, а атрактивните коефициенти, които предлагаме, само ще увеличат тяхната успеваемост!", сподели единият от управителите на Еврофутбол г-жа Руди Вачкова.

  Заедно с новия продукт букмейкърската къща представя и новия си "скоростен" талон, който обединява всички видове надбягвания, предлагани сред продуктите й – с коне и с хрътки. Така участниците ще бъдат максимално улеснени при попълването на своите прогнози, част от които са им добре познати: за надбягвания с коне и кучета те са за Победител, Победител/Място, Първи двама, Първи трима и Трио.

  НОВО – само за надбягвания с коне Еврофутбол пуска и два нови вида залози:
  - За Място - избраният от участника състезател ще заеме едно от първите места в надбягването. Информация за броя на местата, за които ще се изплащат печалби, ще може да бъде намерена тук в сайта на букмейкърската къща - той зависи от броя коне в съответното надбягване (между 8 и 14 за виртуалните надбягвания), който не е унифициран;
  - За Дубъл - предвиждания за първите двама състезатели, които ще финишират според официалното класиране, без точен ред на финиширане.

  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОЗНАВАЧИ: Конните надбягвания ще са на интервал от 10 минути, осигуряват се от външен на Еврофутболизточник и дължината на дистанциите на трасетата е различна. Минималният залог на талон е 1 лев, а максималният - 1000 лева.

  Коефициентите по традиция са атрактивни, а печалбите се изплащат ВЕДНАГА след обявяване на резултатите!

  Повече информация за най-новият продукт на Еврофутбол може да намерите във всеки букмейкърски пункт или на www.eurofootball.bg.

  Еврофутбол желае успех и късмет на всички свои участници!

  12.01.2018 г.

  ©2007-2019 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки