Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • Александра Георгиева с бронзов медал от Европейското за кадети

  The Last of usСпортният талант на Еврофутбол Александра Георгиева грабна бронзов медал от Европейското първенство за кадети по таекуондо в Марина д'Ор (Испания). Мария Йовкова е 132-ра в световната ранглиста.

  04.10.2019 г.

  Пункт на Еврофутбол в централната част на Сливен отново отвори врати

  The Last of usБукмейкърски пункт на Еврофутбол в централната част на Сливен на ул. "Г. С. Раковски" № 131 отново отвори врати и очаква своите клиенти с огромно нетърпение. Изчистеният дизайн на интериора, както и фенските артикули на някои от топ отборите нa света допълват и без това футболната обстановка в помещението.

  03.10.2019 г.

  Нургюл Салимова с титла при дамите от Мемориал "Кесаровски-Станчев"

  The Last of us16-годишният Спортен талант на Еврофутбол Нургюл Салимова спечели международния турнир по шахмат Мемориал "Кесаровски-Станчев" при жените, а при мъжете е 12-та. Михаела Чепишева с бронз на двойки от турнир в Загреб. Вижте постиженията и на другите Спортни таланти.

  30.09.2019 г.

  Александра Георгиева и Радина Борисова с титли от Албания

  The Last of usСпортните таланти на Еврофутбол – Александра Георгиева и Радина Борисова грабнаха титлите в две от категориите на силния международен турнир по таекуондо клас G1 в Тирана, Албания. Гергана Топалова е държавна шампионка по тенис с отбора на Левски. Вижте постиженията и на другите Спортни таланти.

  26.09.2019 г.

  Спортният талант Василики Кадоглу спечели маратона в Ровин

  The Last of usСпортният талант на Еврофутбол Василики Кадоглу продължава с безапелационното си представяне на плувните маратони у нас и в чужбина. След като спечели състезанието в Пореч, а преди това в холандския град Дордрехт и в Несебър, сега 16-годишната състезателка на варненския клуб "Астери" спечели ХХI-я маратон "Света Ефемия" в хърватския град Ровин, който се проведе на 14.09.2019 г.

  19.09.2019 г.

  Александра Георгиева е балканска шампионка

  The Last of usСпортният талант на Еврофутбол – Александра Георгиева е балканска шампионка по таекуондо за кадети в категория до 44 кг. 14-годишната дупничанка надделя със златна точка над представителка на Сърбия и така триумфира на 21-то Балканско първенство, което се проведе от 13-ти до 15-ти септември в Самоков. Преди това Алекс надигра представителки на Гърция с 11-5 и румънка с 11-0 и отказване на съперничката й.

  16.09.2019 г.

     <<   ... 2 3 4 5 6 8 9 10 11 12 ...  >>   
  ©2007-2020 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки