Еврофутбол: Новини

 •     Водещи новини   
 •     Архив новини   
 • Христо Христов – предстои ми изключително важна година

  The Last of usПродължаваме с представяме Спортните ни таланти. Сега ще научите повече за Христо Христов – олимпийски вицешампион от Младежката олимпиада в Буенос Айрес във вдигането на тежести и Михаела Чепишева – състезателка по бадминтон.

  19.08.2019 г.

  Спортният талант Василики Кадоглу спечели плувния маратон в Несебър

  The Last of usВасилики Кадоглу спечели плувния маратон на град Несебър по случай празника на града и големия християнски празник Успение на Пресвета Богородица – 15-и август. Друг Спортен талант - Мария Йовкова, премери сили на силния турнир по тенис на маса "Асарел България Оупън" в Панагюрище с награден фонд от 190 000 долара. Друг Спортен талант на Еврофутбол – Биляна Чавдарова, се класира 4-та в състезанието по ролкови кънки за купа "Сивен", което се проведе в събота на Белмекен.

  19.08.2019 г.

  Станимир Халаджов – Еврофутбол подкрепя младите спортисти

  The Last of usСлед кратка пауза отново дойде време да представим останалата част от тазгодишните ни Спортни таланти. Днес ще разберете повече за Станимир Халаджов – състезател по академично гребане.

  15.08.2019 г.

  Тихомир Иванов спечели скока на височина на Европейското отборно

  The Last of usСпортният талант на Еврофутбол Тихомир Иванов спечели скока на височина при мъжете в старт от Европейското отборно първенство по лека атлетика, което се проведе в хърватския град Вараждин. Димитър Исаев грабна 3 медала от купа "София" по скокове във вода. Вижте постиженията и на другите Спортни талатни.

  12.08.2019 г.

  Василики Кадоглу и Георги Цурев триумфираха на маратона "Галата – Варна"

  The Last of usСпортните таланти на Еврофутбол в плуването Василики Кадоглу и Георги Цурев триумфираха в 79-о издание на плувния маратон "Галата – Варна". В изключително оспорвана борба първи на буна №2 при мъжете финишира 17-годишният Цурев, който преодоля 4-те километра за 49.59 мин.

  05.08.2019 г.

  Станимир Халаджов - спортен талант на Еврофутбол, е осми в света на скиф

  The Last of usСтанимир Халаджов - Спортен талант на Еврофутбол, се класира на 8-о място на скиф на Световното първенство по гребане за мъже и жени до 23 г. в Сарасота, САЩ.

  29.07.2019 г.

     <<   ... 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 ...  >>   
  ©2007-2020 г. Еврофутбол ООД. Всички права запазени!  Държавна комисия по хазарта Политика за личните данни Управление на бисквитки